Keresés ebben a blogban

2009. november 4., szerda

Duna Televízió a Közönségdíjért száll versenybe

A Duna Televízió 2006-ban és 2008-ban már sikert aratott Velencében: a közszolgálati adó kapta a legtöbb nézői voksot 17 európai ország mintegy 140 tévé-csatornája közül. Nemzetközi hírű intézményünket a zsűri ebben az évben is a kitüntetésre jelölte: a Duna Televízió a Közönségdíjért száll versenybe közel 150 európai csatornával.

A Közönségdíj elnyerése hűséges nézőinken múlik: minél többen adják le voksukat a több mint tizenöt éve a nemzet szolgálatában ténykedő televízió mellett, annál biztosabb a győzelem. A nézők a világból bárhonnan szavazhatnak a Duna Televízióra, 2009. november 12-ig. A műholdas televíziók versenyének legjobbjait és a Közönségdíj nyertesét, azt a televízió csatornát, amelyre a legtöbb néző voksolt, 2009. november 20-án, a Hot Bird Awards díjkiosztó gáláján Velencében hirdetik ki. Amennyiben megszolgáltuk megtisztelő figyelmét, kérjük, szavazzon a Duna Televízióra, hogy elnyerhessük a Legjobb Nemzeti Csatorna címét a HOT BIRD 2009-es internetes szavazásán!

A http://www.dunatv.hu/sites/dunatv/mini/hotbird/index.html

linken fent látható videóval, valamint az itt olvasható szöveggel segítséget nyújtunk a szavazáshoz.

1. A következő linkre kattintva látni fogja azt az angol nyelvű internetes oldalt (a Hot Bird díj hivatalos weboldalát), ahonnan a szavazás regisztrálása indul:
Hot Bird szavazás http://www.hotbirdtvawards.com/pca/voting_1.php
Ezen az oldalon a COUNTRY (azaz ország) megjelölésnél a legördülő listából válassza ki HUNGARY-t (azaz Magyarországot); a CATEGORY (azaz kategória) megjelölésnél pedig jelölje meg a NATIONAL WINDOW (azaz Nemzeti Ablak) kategóriát. Ezt követően kattintson a SHOW ME (azaz mutasd meg) gombra, hogy átjusson a következő oldalra.
2. Ezen az oldalon látni fogja a már kiválasztott mezőket, azaz:
Country (ország): Hungary (Magyarország)
Category (kategória): National Window (Nemzeti Ablak)
Channel (csatorna)
Category (kategória)
Country (ország)
Vote (szavazat)
Duna TV
National Window (Nemzeti Ablak)
Hungary (Magyarország)
Itt nincs más dolga, mint megerősíteni korábbi választását: elsőként kattintson a VOTE (azaz szavazás) alatti kis körbe, majd a SUBMIT VOTE (azaz a szavazás megerősítése) gombra klikkelve küldje el szavazatát a Duna Televízióra.
3. A következő oldalon látni fog egy üres mezőt. Ide gépelj be e-mail címét (mindenképp valós e-mail címet adjon meg, mert erre a címre fog kapni egy visszaigazoló e-mailt), pipálja ki az ACCEPT (azaz egyetértek) négyzetet, majd klikkeljen a SUBMIT (azaz megerősítés) feliratra, hogy visszaigazolást kapjon szavazatáról!
4. Végezetül lépjen be postafiókjába. A HOT BIRD oldaltól kapott e-mailben találni fog egy linket. Erre rákattintva igazolja vissza, és érvényesíti szavazatát. Ezen lépés nélkül szavazata érvénytelen.

Köszönjük szavazatát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!