Keresés ebben a blogban

Tollforgató Irodalmi Lap Blog

Válogatások az Internetről.

A blogban pályázatokról, rendezvényekről, és hirdetésekről tájékozódhat, valamint zenét hallgathat, videót nézhet, és az interneten megjelent hivatalos műveket olvasgathatja. Ha folytatni akarja a mű olvasását, akkor kattintson a szöveg címére!

Az alsó sávban weboldalakat, videósávot, és híroldalakat talál!

A fő oldalunkat itt találhatja:

Az alkotásokat a tollforgato.lap@gmail.com és a tollforgato.lapcsoport@gmail.com címre várom! Köszönöm, hogy megtiszteled az olvasóidat az alkotásokkal, a türelmeddel és a tanításaiddal!

Keresd meg a jobb oldalon a rejtett linkű, vagy lent a középen látható Chat-falat! Beszélgess, vitatkozz irodalomról, művészetről, történelemről, régészetről, vagy írástörténetről, logikáról, másról oldalainkon!


Új aloldalaink nyíltak:

Látogass el új blogunkra is!


A fiók nem Adsense fiók, támogatókat keresek!

2011. február 12., szombat

Bencze Attila születésnapjára


Bencze Attila író, költő idén tölti 30. születésnapját. Ebből az alkalomból jelenik meg a szerző legújabb 300 verset tartalmazó kötete. Egy olyan életműről van szó, amit a szerző közel 15 éves munkájából szerzett élettapasztalata hozott nyomdakész állapotba.

A könyv előrendelhető 1.500 forintos darabáron, valamint 2.000 forintos támogatói áron is. Akik támogatói áron rendelnek a könyvből, azok ajándékként megkapják a szerző eddigi legsikeresebb könyvét „A lélek-inga-járatát”.

E-mail cím: benczeattila@yahoo.com

Telefon: 0630/406-8169

Bankszámlaszám: Bencze Attila, CIB Bank, 10700141-65990988-51100005

Az utaláskor tessék a teljes nevet és címet is megadni.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!