Keresés ebben a blogban

Tollforgató Irodalmi Lap Blog

Válogatások az Internetről.

A blogban pályázatokról, rendezvényekről, és hirdetésekről tájékozódhat, valamint zenét hallgathat, videót nézhet, és az interneten megjelent hivatalos műveket olvasgathatja. Ha folytatni akarja a mű olvasását, akkor kattintson a szöveg címére!

Az alsó sávban weboldalakat, videósávot, és híroldalakat talál!

A fő oldalunkat itt találhatja:

Az alkotásokat a tollforgato.lap@gmail.com és a tollforgato.lapcsoport@gmail.com címre várom! Köszönöm, hogy megtiszteled az olvasóidat az alkotásokkal, a türelmeddel és a tanításaiddal!

Keresd meg a jobb oldalon a rejtett linkű, vagy lent a középen látható Chat-falat! Beszélgess, vitatkozz irodalomról, művészetről, történelemről, régészetről, vagy írástörténetről, logikáról, másról oldalainkon!


Új aloldalaink nyíltak:

Látogass el új blogunkra is!


A fiók nem Adsense fiók, támogatókat keresek!

2011. július 7., csütörtök

Dr. Visy Zsolt: Köszönet Nándorfehérvárért!

Tisztelt Támogatói Kör! 


A tavaly általam kezdeményezett, idén januárban javasolt Nándorfehérvár emléknap ügyét sokan fölkarolták, és a Lezsák Sándor, Kőszegi Zoltán, Nagy Gábor Tamás és Simicskó István képviselő urak által közösen benyújtott határozati javaslatot az Országgyűlés 2011. június 4-én 306 igen, 0 nem szavazattal, 34 tartózkodás mellett elfogadta. Abban, hogy a javaslat sikerrel jutott el a szavazásig, kiemelkedő szerepe volt az ügyet messzemenően támogató L. Simon László képviselő úrnak, az Országgyűlés Kulturális és Sajtóbizottsága elnökének.  
A döntés nyomán a Nándorfehérvári diadal 555. évfordulóját immár mint nemzeti emléknapot lehet határainkon belül és  kívül megünnepelni, lehet megemlékezni ennek a Magyarország és Európa sorsát oly 
nagymértékben befolyásoló eseménynek máig érvényes  tanulságairól, a déli harangszó jelentőségéről. 
Biztos vagyok benne, hogy a kedvező döntés elérésében óriási szerepe volt mindazoknak, akik bármilyen módon támogatták az ügyet, de különösen azoknak, akik nevük és címük megadásával  álltak ki az 
emléknap ügye mellett. Engedjék meg tehát, hogy itt és ilyen módon fejezzem ki ezért köszönetemet.  
Remélem, hogy a jövőben is felvállalják Nándorfehérvár ügyét, lehetőségükhöz mérten hozzájárulnak az emléknap méltó megünnepléséhez, személyes példájukkal buzdítanak a hazaszeretet mind teljesebb megéléséhez, a hazához való ragaszkodásnak a mindennapi életben való felmutatásához. 

Végezetül egy javaslat: július 22-én lobogózzuk fel házainkat! 

Pécs, 2011. július 7

Dr. Visy Zsolt


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!