Keresés ebben a blogban

2013. július 3., szerda

4 hét 4 akció az Akadémiai Kiadó webshopjában!

4 hét 4 akció az Akadémiai Kiadó webshopjában!

Itt a nyár, itt a szabadságok, az iskolaszünet és az NYELVTANULÁS ideje!

Az Akadémiai Kiadó 4 héten át minden kedden 

4 különböző témakörben kedveskedik Önnek 
25% webáruházas kedvezménnyel.

Kövesse figyelemmel weblapunkat, illetve hírleveleinket, hogy Ön se maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Heti kiemelt kiadványaink

FülSzöveg Angol hallás utáni szövegértés feladatok B2

Nyaralásra, nyelvvizsgára készülve sokszor lesz szükségünk arra, hogy megértsük beszélgetőtársunkat. Ez olyan alapvető készség, amely nélkül nehéz boldogulni a mindennapi életben, és amely a sikeres vizsgázáshoz is elengedhetetlen. „Fülelni” segít ez a kötet, amely 25 szöveget tartalmaz a hozzá kapcsolódó hanganyagokkal együtt. A szövegek között vannak leíró jellegűek és dialógusok; témájukat tekintve változatosak, érdekesek, és hasznos szókincset ölelnek fel. Fejlessze velünk szövegértési készségét és szókincsét, legyen magabiztos – legyen szó akár utazásról, akár nyelvvizsgáról! 

Angol–magyar szótár + net + e-szótár
Magyar–angol szótár + net + e-szótár

Angolul tanul, nyelvvizsgára készül a nyári szünet alatt? Akkor szüksége van egy megbízható szótárpárra, minőségi tartalommal. Erre az Akadémiai Kiadó 185 éves szótárszerkesztési tapasztalata a garancia. Ha pedig nyaralni készül, szótárát akkor sem kell otthon hagynia, hiszen a világ bármely pontjáról elérheti annak teljes anyagát a www.szotar.net internetes oldalon a szótárban található kóddal történő regisztrációt követő 24 hónapig. Ha pedig Kindle™ és PocketBook™ e-könyv olvasón viszi a nyári olvasmányokat az útra, telepítse az olvasóra a több mint 140 000 szótári adatot tartalmazó adatbázist, hogy könnyedén olvasson angol szövegeket is.
Bluebird Könnyített Olvasmányok

Ha angoltanuláskor is kikapcsolódásra vágyik, egy-egy könnyített olvasmány garantált felfrissülést nyújt. A kifejezetten a magyar nyelvtanulóknak írt angol nyelvű könnyített olvasmányok között Ön is megtalálhatja kedvenc magyar íróját, például Lőrincz L. Lászlót, Benedek Eleket, Csukás Istvánt és még sok nagyszerű szerzőt. Figyelje a köteteken található jelzéseket, válasszon magának nyelvismeretének megfelelő könnyed nyári olvasmányokat, és tanuljon játszva angolul! Ajánljuk nyelvvizsgára készülőknek és kikapcsolódásra vágyó nyelvtanulóknak egyaránt. 

Ne feledje, szótáraink tartalmát on-line és okostelefonján is használhatja!

Megjelent az Akadémiai Kiadó mobilszótárainak legújabb tagja: az angol kisszótár Android operációs rendszerre. A részletekért kattintson ide! >>>

Akadémiai Kiadó - Ügyfélkapcsolati csoport
Telefon: +36 1 464 8200
Fax: +36 1 464 8201
E-mail: ak@akkrt.hu 
Postacím: H-1519 Budapest, Pf. 245 
www.akademiaikiado.hu
Amennyiben a továbbiakban nem szeretne eseményeinkről értesülni, kattintson ide >>>
Ezt a levelet a következő email címre küldtük el: tollforgato.lap@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!