Keresés ebben a blogban

2013. július 3., szerda

Felhívás

Kedves Tollforgató Irodalmi, Történelmi, Művészeti Lap alkotó, író, és olvasó!


Szeretettel köszöntelek 2013 nyarán is, és továbbra is várom alkotásaidat! Mivel a lapot ingyenesen, önkéntes alapon vezetem, ezért jogdíjat én jelen pillanatban még nem tudok fizetni, de a lehetőséget, összetartást, és a védelmet biztosítom mindenki számára.

Mindenkinek köszönöm, aki jelen van, segít fejleszteni az alkotókat, olvasókat, tanít, szeret élni, és szeret tanítani másokat, hogy jobbá legyen a világa, és a teljes világunk.

Munkámnak köszönhetően a becslések szerint több milliósra becsült laprendszert sajnálatos módon támogatás nélkül nem tudom hivatalossá tenni, de igyekszem megjelenni veletek majd pályázatokon, hátha a magyar és nemzetközi fórumok közkedvelt oldalai a közélet sikeres és hivatalos színhelyévé válhatnak a közeljövőben, a sok támadás és a széthúzások ellenére is.

Mindenkinek a kitartását, szeretetét nagyon szépen köszönöm, aki itt maradt a megterheltségem ellenére is, és aki türelemmel és kitartással várt arra, hogy az alkotásai megjelenhessenek, és felkerüljenek.

Nem hagytam abba a szerkesztést, nagyon szeretlek és tisztellek benneteket, és a munkát, amelyet itt hobbiból és reményekkel telve 2008-ban elkezdtem!

Köszönöm Orosz T. Csaba biztatását, és bizalmát, hogy annyi nehézség ellenére is bízott bennem, és köszönöm a szüleimét, meg a pár régi tanárét, aki nyomon kísér a háttérből is mindent!

Szeretnék egy kicsit a laprendszeren változtatni. Mint láttátok, született egy Ókor Történelmi Lap is, amelyen egész jó minőségű kutatói adatbázist kezdtem el rendszerezni, hogy megkönnyítsem a diákok, tanárok és érdeklődők munkáját.

Láthattatok itt egy teljes nyelvi oldalt, egy környezet- és egészségvédelmi és egy jogi lapot is a Vegyes Hirdető felületei és a közös blog mellett, melyet Tollforgató Kreativitás néven találhattok meg a Blogspot oldalain!

A csatlakozó szerkesztők emailben kérhetik a csatlakozási kérelmet.

Mindenki számára szívesen küldök, és Önmaga töltheti fel a Kreativitás Blog oldalaira az alkotásait, nem csak a Tollforgató Lap oldalaira kerülhet fel.

Olyan alkotásokat tudok csak feltenni, amelyet csatoltok, kép, word formátumban, vagy akár open szoftver formátumban, szerkesztve.

Megköszönöm a figyelmet, mert a sima levélbe írt alkotás elveszhet, és a formátuma nem látszik, milyen lehetett eredetileg!

Köszönöm a figyelmet, hogy észrevettétek, hogy a tanároknak szeretnék egy kisebb fórumot biztosítani!

Nagy munka van benne, hiszen ugyanúgy kemény ellenállás uralja a terepet.

Itt a nyár.. mindenki pihen, olvasgat, utazgat, játszik az unokákkal, babázik, és még ki tudja milyen rejtekek felfedezésével foglalkozik!

Várom a sok fotót, videót, írást, amely megmozgatja az életeteket és mások életét.

A hónapban küldött alkotások között két választott bíráló fog válogatni, és külön oldalra, kiemelten fel fognak kerülni az alkotások. Hogy mit, milyen formában küldtök, nem korlátozom!

A lényeg, hogy bármilyen műfajban küldhetitek a Tollforgató Irodalmi, Történelmi  és Művészeti Lapok oldalaira, blogjaira, és nem csak a társas oldalakra!

Kiadók, és nyomdák jelentkezését, múzeumok és levéltárak híreit, könyvtárak rendezvényértesítéseit is várjuk!
email:

tollforgato.lap@gmail.com
tollforgato.toertenelmi@gmail.com
tollforgato.lapcsoport@gmail.com


Várom a kérdéseiteket és alkotásaitokat!Szeretettel és tisztelettel:

Bíborvirág


U.i.: Remélem, a tegeződés senkit nem zavar... De ha a szeretet útjában áll, akkor nyugodtan szóljon! :) ;)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!