Keresés ebben a blogban

2022. január 29., szombat

Seuso Mindent Bele & Botránykönyv részekben Indulatok és állapotok

 Lövey Varga Éva

Seuso Mindent Bele & Botránykönyv részekben


Indulatok és állapotok


Az első érzés, amikor csalást, hamisítást, hazugságot lát az ember, minden normális esetben az indulat. Ha nyugodt marad valaki, akkor vagy bizonyítéka van a visszaélés ellen, vagy már azonnal feladta, s elítélte önmagát is.

Jelen pillanatban a tegnap közölt adatok alapján minimálisan is nemzetbiztonsági eljárást kellene kezdeményezni 45 területen, csak a régészeti képzés adatainak évtizedes lopásai miatt, s még ezekben a számokban kizárólag egy-egy fő téma, nemzetközi ügy szerepel csupán. A jogi szakterületen, képzésben törvényszéki szintekig menő baranyai, szabolcsi, csongrádi, veszprémi, fehérvári és pesti visszaélések alap- és valódi témaszáma közel sem szerepel, nem beszélve az orvosi és akadémiai szintekről.

Sajnálatos módon az orvostan bármily informált rendszerben működik, bármilyen szinten futtatja és alkalmazza az informatikát, alapvetően pont ezzel van baj, s az általa alkalmazott módszerekkel. 

Az emberi csalás és hazugság határtalan a jogi képzések idején is. 

Beleértve az oktatói és joggyakornoki munkákat, személyeket is, visszamenőlegesen 20-30 évre, igazolhatóan, igazságügyi elmeszakértői gazdasági és egyéb csalásokkal, ahol valójában magát a módszertant ( ami eleve helytelen, amit maga a szakma is kimond,) is meg lehet és kell kérdőjelezni.

Bevett gyakorlattá vált hát a visszaélésekhez és fedezésükhöz, mind politikai, mind szociális területen, a gazdasági élethez kapcsolva. Hogy meg van félemlítve, aki kimondja, tanulóként, oktatóként akár, az nem kétséges.

Nyíregyháza egészségügyi intézményeitől egészen Szegeden át Pécsen keresztül Budapestig.

A bizonyításhoz pedig nem szükséges más, mint pár képernyőkép, fotó vagy esetleg videó, néhány hangfelvétellel, vagy emaillel, az elmúlt 10-15 évből, néhány levéllel, felvételi adattal, nyilvántartási számmal...


Beleértve az egészségügyi adminisztrációs képzés szoftvereit, vagy akár az EBEV portál programját...



Szeged, 2022. Január 29.


Fotó: Iustitia from the Wikipedia - law




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!