Keresés ebben a blogban

Tollforgató Irodalmi Lap Blog

Válogatások az Internetről.

A blogban pályázatokról, rendezvényekről, és hirdetésekről tájékozódhat, valamint zenét hallgathat, videót nézhet, és az interneten megjelent hivatalos műveket olvasgathatja. Ha folytatni akarja a mű olvasását, akkor kattintson a szöveg címére!

Az alsó sávban weboldalakat, videósávot, és híroldalakat talál!

A fő oldalunkat itt találhatja:

Az alkotásokat a tollforgato.lap@gmail.com és a tollforgato.lapcsoport@gmail.com címre várom! Köszönöm, hogy megtiszteled az olvasóidat az alkotásokkal, a türelmeddel és a tanításaiddal!

Keresd meg a jobb oldalon a rejtett linkű, vagy lent a középen látható Chat-falat! Beszélgess, vitatkozz irodalomról, művészetről, történelemről, régészetről, vagy írástörténetről, logikáról, másról oldalainkon!


Új aloldalaink nyíltak:

Látogass el új blogunkra is!


A fiók nem Adsense fiók, támogatókat keresek!

2010. május 19., szerda

Eladók

Molnár Györgyné ezt írta: HARKÁNYBAN fürdőközeli, II.em/1 szobás teraszos,szép környezetű és
teljes berendezésű társasházi APARTMAN /gondnok van/ tulajdonostól
ELADÓ!!!
T.06-70/232-0007

*********************************************************************
Tatai Melinda ezt írta: CSALÁDI OKBÓL SÜRGŐSEN ELADÓ 2006.06. GYÁRTÁSÚ CHEVROLET AVEO 1, 2 . BALESETMENTES, MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN, 30.000 KM-REL, EXTRÁKKAL-KLÍMA, ABS, CD-S RÁDIÓ, UTASOLDALI LÉGZSÁK, ALUFELNI. ÚJ AKKUMULÁTORRAL, AJÁNDÉK TÉLI GUMIVAL. ELSŐSORBAN HITELÁTVÁLLALÁSSAL. 100.000 FT KÉSZPÉNZ , HAVI 26.500 FT TÖRLESZTÉSSEL.(6 év , BAN KON KERESZTÜL)
ÉRD.: TEL.0630 413-1172
*********************************************************************
Pécelen, eladó három szoba összkomfortos családi ház, 536 m2 kerttel, csendes utcában. Az M0-ás a falu mellett megy el, bárhová el lehet érni percek alatt. Egyik szoba keleti, másik két szoba nyugati, a konyha déli fekvésü. Pince nincs, padlás van. Két szobában cserépkályha a gázkonvektoron kívül.Az utca neve híven tükrözi a lakók egymáshoz való viszonyát, béke utca a neve és így is van. Manapság ez a legnagyobb érték.
kamarasgabriella@gmail.com
***********************************************************************************************
Sárkány János ezt írta: 20 éves Lada, garázsban tartott, megkimélt állapotban sürgősen eladó. Érdeklődni Sárkány Jánosnál telefonon a: +36305513563 számon.
Kérlek benneteket adjátok tovább!
Köszönöm!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!