Keresés ebben a blogban

2020. január 30., csütörtök

FELHÍVÁS - ELEKTRONIKUS KIADÁSOK

TISZTELT SZERZŐ, OLVASÓ, ÉRDEKLŐDŐ!


A SzJt., a Ptk,. Btk., valamint az adatvédelmi törvények értelmében nem áll módomban olyan anyagokat közzé tenni, ahol a szerző a törvénynek megfelelően szerződést nem volt hajlandó aláírni, és munkadíjat nem fizetett. Amennyiben a lapjaim ingyenesek és az E-könyv kiadást, a CD, DVD készítés díját a rendelés utáni 10% példányárként szabtam meg, ugyanúgy érvényes mindenre a törvénykezés.

Szerződés nélkül nem áll módomban sem kiadni, sem terjeszteni a következő szerzők munkáit, akik nem voltak hajlandók szerződést visszaküldeni, a segítségkérésük és a megbeszélések ellenére sem. A 90%-os jogdíjat akkor sem tudom kifizetni, ha az adott szerző műveiből senki nem rendelt az Archivált Világ / Archived World oldalain, vagy a Tollforgató Lapcsoport részein, és a műveket más, a lapom nevét jogodulatlanul használó szervezeteknél keresik!



Nem került kiadásra a rendelési felhívás ellenére sem:

KOLUMBÁN SÁNDOR ANYAGA - E-BOOK FORMÁBAN
ÉS KEREKES TAMÁS ANYAGA- E-BOOK FORMÁBAN!
BOÉR PÉTER ANYAGA - E-BOOK FORMÁBAN, mert soha nem írt alá szerződést, a fiának akart segíteni és valaki más anyagát keverte bele a blogjába valaki, valamint a PTE Tudásközpont kiadásában a kötetét ingyenesen kiadatta, és nem tartott rá jogdíj igényt!


A szerzői felelőtlenségért és felfogási zavarokért, nem én vagyok a felelős.


Amennyiben a szerző anyaga és a szerződés elektronikusan aláírva beérkezik, akkor van jogosultságom kiadni anyagokat!

Kérem szépen figyelembe venni a nemzetközi szabályozásokat!


Tisztelettel:

(Lövey-/ Pécsi-) Varga Éva

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!