Keresés ebben a blogban

2021. december 30., csütörtök

Siklósi András Zsidó(el)kergető*2-4

 Siklósi András


Zsidó(el)kergető*2-4

(Szeretettel minden magyarnak, kiváltképpen kedvenc csapatom, az FTC szurkolóinak)


„Hajnal ötöt vert az óra

indul a zsidó Makóra”*1

Mérges vadlúd sziszeg gá gá

inkább bujdosson világgá

Szamárháton járja útját

s vigye egész pereputtyát


Ez a zsidó már nem viccel

ismerkedik Auschwitz-cel

Nem zabál több libamájat

míg minket megfojt a bánat

Ordas Talmud hitvány Tóra

minek ennyi zsinagóga


Nincs irgalom nincs bocsánat

tönkretette a hazánkat

Bűnhődjön meg ahogy dukál

szüretelje le a halál

Teljesedjen be a sorsa

ördög vigye a pokolba

Tűzviharban égjen porrá

neve is váljon szitokká


Nem gyászoljuk nem siratjuk

sörrel-borral búcsúztatjuk

Emléke is vesszen ködbe

s tűnjön innen mindörökre


[Nélküle szebb lesz az élet

A magyarság újra éled

Szabadság jön jólét s béke

Kivirul az ország*5 népe]


2020. november



Megjegyzések

1.) Szeged-környéki népi rigmusok (részlet)

2.) Meggyőződésem, hogy ennél a versemnél nincs bátrabb hangú írás a magyar irodalomban. Csupán néhány költemény hasonlítható hozzá bizonyos értelemben. Mint pl. Petőfi Sándor: Akasszátok föl a királyokat!; Arany János: A walesi bárdok; Erdélyi József: Solymosi Eszter vére és Sértő Kálmán: Utolsó roham stb.; valamint Prohászka Ottokár, Szabó Dezső, Sinka István és mások „antiszemita” (valójában Mózes ivadékainak „felsőbbrendűségét” és gaztetteit bírálni merészelő) prózái.

3.) Úgy gondolom, hogy a törvény(esség) kereteit és az emberség(esség) határait sehol sem léptem át. Ellenben lehetséges, hogy ezért a művemért letartóztatnak és börtönbe zárnak (mint a kommunista időkben Erdély c. versemért, amit a Ceausescu-rezsim ellen fogalmaztam), vagy eltesznek láb alól (mint ahogy ezt már korábban kétszer is megpróbálták; de a Magyarok Istene nem hagyott cserben, és csodával határos módon kimentett a bérgyilkosok karmaiból).

4.) Ezt a verset súlyos (gyógyíthatatlan?) betegen írtam. Közölni szeretném esküdt ellenségeimmel, hogy nincs semmi vesztenivalóm, s nem félek többé senkitől és semmitől. Az életemet így is rommá lőtték a sok évtizedes meddő küzdelemben, amit áldozatos munkával hazánk és nemzetünk fölemelkedéséért folytattam. Sőt, tulajdonképpen szívességet tennének nekem, mert egy becsületes, hűséges, magasan szárnyaló, ám brutálisan derékba tört életpálya érne véget „kivégzésemmel”. Viszont reményeim szerint annál hamarabb kerülnék Isten mártírjai közé a mennybe.

5.) Ország alatt természetesen a teljes Kárpát-medencét értem, vagyis a trianoni megcsonkításunk előtti történelmi Magyarországot (a Szent Korona birodalmát). Ilyen sátáni nemzetpusztítást soha nem folytattak más nép ellen a világtörténelemben, amiben oroszlánrésze volt a hazai és nemzetközi zsidóságnak! Mi persze nem mondunk le több tízezer éve Istentől nekünk rendelt őshazánkról senki javára! Főleg azokéra, akik már a sumér-szkíta-hun időktől fogva ki akarnak irtani bennünket!

A zsidók Izraelt is úgy rabolták el a palesztinoktól, hiszen soha nem volt hazájuk. Azonban mostanra már tarthatatlanná vált a helyzetük a sok tízmilliós arab-muszlim tengerben, és nincs többé maradásuk azon a földön. Ezért új országot akarnak maguknak szerezni, és e célra a mi hazánkat szemelték ki maguknak. Ráadásul itt akarják létrehozni a cionista világközpontot, de mi ezt nem engedhetjük!

Megjegyzem még, hogy az 1867-es kiegyezés után mi gyanútlanul s oktalanul befogadtuk és egyenjogúsítottuk a mindenhonnan beözönlő zsidóságot, majd a 2. világháborúban, amikor Európában szinte mindenütt üldözték őket, nálunk háborítatlan menedékre leltek. Hát mit mondjak, alaposan „meghálálták” a jóságunkat! Vannak olyanok köztük, akik még az ún. holokausztért is minket okolnak elsősorban, sőt azóta sem szűntek meg rágalmazni és vádolni nemzetünket.

Vajon miért van az, hogy az „ártatlan” zsidókat világszerte egyre jobban gyűlölik, miközben ők mindenért másokat hibáztatnak? Talán érdemes lenne elgondolkozniuk viselt dolgaikon, és sürgősen megváltozni, ha egyáltalán képesek ilyesmire. Bárhogy is alakuljon a jövőjük, azt kizárólag maguknak köszönhetik, s nem várhatják el, hogy mi a saját biztonságunk veszélyeztetésével ismét segítsünk rajtuk.

6.) A kedves Olvasók figyelmébe ajánlom a Kurucon megjelent korábbi anyagomat, melynek címe: „Vita a zsidókról”, s az alábbi hivatkozáson érhető el: https://kuruc.info/r/6/69014/

Továbbá jelzem, hogy pár hónapja készült velem egy tartalmas és tanulságos beszélgetés, mely az életemről szól. A „Látogatóban Siklósi Andrásnál” c. videofelvétel a következő linken tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=aC9xmdc6Sxk


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!