Keresés ebben a blogban

Tollforgató Irodalmi Lap Blog

Válogatások az Internetről.

A blogban pályázatokról, rendezvényekről, és hirdetésekről tájékozódhat, valamint zenét hallgathat, videót nézhet, és az interneten megjelent hivatalos műveket olvasgathatja. Ha folytatni akarja a mű olvasását, akkor kattintson a szöveg címére!

Az alsó sávban weboldalakat, videósávot, és híroldalakat talál!

A fő oldalunkat itt találhatja:

Az alkotásokat a tollforgato.lap@gmail.com és a tollforgato.lapcsoport@gmail.com címre várom! Köszönöm, hogy megtiszteled az olvasóidat az alkotásokkal, a türelmeddel és a tanításaiddal!

Keresd meg a jobb oldalon a rejtett linkű, vagy lent a középen látható Chat-falat! Beszélgess, vitatkozz irodalomról, művészetről, történelemről, régészetről, vagy írástörténetről, logikáról, másról oldalainkon!


Új aloldalaink nyíltak:

Látogass el új blogunkra is!


A fiók nem Adsense fiók, támogatókat keresek!

2010. május 1., szombat

In memoriam - elhunyt bölcsészeink, oktatóink emlékére


A klubot elsősorban két professzorom emlékére hozom létre, Dr. Kákosy László és Dr. Vargyas Péter emlékére, de már sokan itt szerepelnek közöttük a régi oktatók listáján...Dr. Gál Ferenc, Berecz József, stb.. Szóljon ez az oldal mindannyiójukról..műszaki szakemberekről, orvosokról, jogászokról,színészekről és bölcsészekről, hittudományi szakemberekről... Ha küldesz fényképet, majd feltöltöm.. Az emlékoldalon szeretném, ha munkájukat folytatnátok, felidéznétek, ismertetnétek. Ha a témáikról felvilágosítást adnátok, publikációikat eleven emlékezetben tartanátok. Köszönöm ---------------- Tudod, kerültem már nagyon elkeseredett állapotba. Nos, arra jöttem rá, hogy semmi mással, csak a mosoly aranysugarával tudom szétoszlatni a bensőmben lebegő ködöt. Erre azt fogod mondani: nehéz mosolyogni, ha az ember boldogtalan. Ez így is lenne, de a mosolyt tanulni kell. És hamar rájössz, hogy sokkal nehezebb boldogtalannak lenni, ha mosolyogsz. Francois Garagnon
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!