Keresés ebben a blogban

Tollforgató Irodalmi Lap Blog

Válogatások az Internetről.

A blogban pályázatokról, rendezvényekről, és hirdetésekről tájékozódhat, valamint zenét hallgathat, videót nézhet, és az interneten megjelent hivatalos műveket olvasgathatja. Ha folytatni akarja a mű olvasását, akkor kattintson a szöveg címére!

Az alsó sávban weboldalakat, videósávot, és híroldalakat talál!

A fő oldalunkat itt találhatja:

Az alkotásokat a tollforgato.lap@gmail.com és a tollforgato.lapcsoport@gmail.com címre várom! Köszönöm, hogy megtiszteled az olvasóidat az alkotásokkal, a türelmeddel és a tanításaiddal!

Keresd meg a jobb oldalon a rejtett linkű, vagy lent a középen látható Chat-falat! Beszélgess, vitatkozz irodalomról, művészetről, történelemről, régészetről, vagy írástörténetről, logikáról, másról oldalainkon!


Új aloldalaink nyíltak:

Látogass el új blogunkra is!


A fiók nem Adsense fiók, támogatókat keresek!

2010. május 4., kedd

Felhívás - Zongorahangolás az Eötvös Kollégiumban

Tisztelettel kérem a lehetséges támogatókat, hogy hangolják fel, vagy cseréljék le az Eötvös Kollégium zongoráját, mert olyan hamisan szól, hogy még az olyan nem zongorista is hallja, mint amilyen én vagyok.. Annak idején Prof. Dr. Légár Piroska előtt ugyan néhány dallamot hibátlanul eljátszottam a PPKE-n a nagyteremben, de az még nem jelenti azt, hogy szakértő lennék.. De talán a hallásom még jó..


Köszi!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!