Keresés ebben a blogban

2019. október 1., kedd

Nemzetegyesítő Magyarok Szövetsége a "Jövő Barátai Kör" programja 2019 október-november eleje

NEMZETEGYESÍTŐ
mszlogo
A „JÖVŐ BARÁTAI KÖR” HÉTFŐNKÉNT


Szeged, Pixel Kávézó az Anna kút sarkán! (Kossuth Lajos sgt. és Tisza Lajos krt. sarok)


„ Azt tapasztalom, hogy az emberben a felismert, de ki nem mondott igazság elkezd rohadni.” Balczó András


Október 6-án 18 órakor – szokásunktól eltérően – Budapesten a Battyány-örökmécsesnél emlékezik meg a nemzetünk vértanúiról a Nemzetegyesítő Mozgalom tagsága, és a szegedi pártolók kiscsoportja. Nem leszünk sokan, ezért mindenkit szívesen látunk a helyszínen, akiben magyar szív dobog!!


Október 7-én már Szegeden a szokott helyen (Pixel) lép fel Úz-Kovács Gyula kobzos: Emlékezzünk a harcosainkra! - címmelOktóber 14-én Juhász Ferenc előadása: Az önkormányzati választások Szegeden – címmel. (A hozzászólásoknak tered ad az előadó!)Október 21-én Vendégünk a Hungária Televízió tulajdonosa, szerkesztője, operatőre, mindenese: KŐSZEGI M. LÁSZLÓ

Vetítéses emlékezés 2006 őszére!


Október 23-án 17 órakor találkozó a Pixelben és közös sétával emlékezünk meg 1956 hőseiről, áldozatairól. Különös tekintettel a Szegeden születettek egykori emlékeit, pár mondatos visszaemlékezéseit várjuk szívesen, s ne dagályos szónoklatokat, hanem mécseseket és pár szál virágot hozzatok!


Október 28-án Dr. Csabai Zsolt Egy Svájcból hazaköltözött magyar kutatóorvos beszél az IMMUNRENDSZERÜNK-ről!


November 4-én vitéz Siklósi András megemlékező előadása az 1956-ban ismét eltiport szabadságvágyú magyar nemzet számára!November 11-én Az „érpataki modell” kidogozója OROSZ MIHÁLY ZOLTÁN beszél a kamatkapitalizmust átszövő KORRUPCIÓ hazai feltárásáról. (Az előadás ingyenes, de kivételesen szerény adományt elfogadunk az előadó útiköltségére, hiszen több száz kilométerről utazik hozzánk!)
Minden jó magyart várunk az előadásokra hétfőnként és a nemzet számára fontos két (nem hétfői napra eső) megemlékezésre is!


Ne feledd! Ami nem öl meg, az megerősít!


Nemzetegyesítő Mozgalom

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!