Keresés ebben a blogban

Tollforgató Irodalmi Lap Blog

Válogatások az Internetről.

A blogban pályázatokról, rendezvényekről, és hirdetésekről tájékozódhat, valamint zenét hallgathat, videót nézhet, és az interneten megjelent hivatalos műveket olvasgathatja. Ha folytatni akarja a mű olvasását, akkor kattintson a szöveg címére!

Az alsó sávban weboldalakat, videósávot, és híroldalakat talál!

A fő oldalunkat itt találhatja:

Az alkotásokat a tollforgato.lap@gmail.com és a tollforgato.lapcsoport@gmail.com címre várom! Köszönöm, hogy megtiszteled az olvasóidat az alkotásokkal, a türelmeddel és a tanításaiddal!

Keresd meg a jobb oldalon a rejtett linkű, vagy lent a középen látható Chat-falat! Beszélgess, vitatkozz irodalomról, művészetről, történelemről, régészetről, vagy írástörténetről, logikáról, másról oldalainkon!


Új aloldalaink nyíltak:

Látogass el új blogunkra is!


A fiók nem Adsense fiók, támogatókat keresek!

2010. március 2., kedd

ARANYCERUZA SZÁZ RAJZ ÉS GONDLAT AZ EMBERRŐL


Március 6.-án szombaton 15 órakor mini könyvbemutatót tartok az Aranyecset Kör összejövetelén belül. Bp. V.ker. Havas utca 5. Előzetes bejelentkezést kérekszépen, a székek miatt. :) Lehetőleg emailen, de sms-ben is jó. 06 30 348 6671, 06 30 503 8102
ARANYCERUZA
SZÁZ RAJZ ÉS GONDLAT AZ EMBERRŐL

Amatőr, és hobbyrajzolók, valamint amatőr költők antológiája.

Február 6.-án volt a nagy könyvbemutató, melyről minden részletet a www.aranyecsetpalyazat.gportal.hu oldalon megtaláltok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!