Keresés ebben a blogban

Tollforgató Irodalmi Lap Blog

Válogatások az Internetről.

A blogban pályázatokról, rendezvényekről, és hirdetésekről tájékozódhat, valamint zenét hallgathat, videót nézhet, és az interneten megjelent hivatalos műveket olvasgathatja. Ha folytatni akarja a mű olvasását, akkor kattintson a szöveg címére!

Az alsó sávban weboldalakat, videósávot, és híroldalakat talál!

A fő oldalunkat itt találhatja:

Az alkotásokat a tollforgato.lap@gmail.com és a tollforgato.lapcsoport@gmail.com címre várom! Köszönöm, hogy megtiszteled az olvasóidat az alkotásokkal, a türelmeddel és a tanításaiddal!

Keresd meg a jobb oldalon a rejtett linkű, vagy lent a középen látható Chat-falat! Beszélgess, vitatkozz irodalomról, művészetről, történelemről, régészetről, vagy írástörténetről, logikáról, másról oldalainkon!


Új aloldalaink nyíltak:

Látogass el új blogunkra is!


A fiók nem Adsense fiók, támogatókat keresek!

2010. március 31., szerda

"Régi korok divatja" - rajzpályázatA Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Levéltár
diákok részére
„Régi korok divatja”
címmel
képzőművészeti pályázatot hirdet.
Pályázni lehet tetszőleges technikával A/4-es méretben elkészített művel, amelyhez fél-egy oldalas szöveges kor- és divattörténeti bemutatást is várunk.
A munkát személyesen vagy postai úton 2010. május 15-ig lehet eljuttatni az alábbi címre:
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Levéltár
4400 Nyíregyháza
Széchenyi u. 4.
A borítékon kérjük feltüntetni a pályázó nevét, életkorát, iskoláját, lakhelyét, telefonos és internetes elérhetőségét, felkészítő-segítő tanára nevét.
Az elfogadott pályaműveket június 1-től honlapunkon közzétesszük, lehetőséget adva arra, hogy azokat minél többen láthassák és értékelhessék.
Az alkotásokból készült kamara kiállítást június 21-én, a Múzeumok éjszakája - Levéltárunk délutánja c. rendezvényen nyitjuk meg. Ekkor hirdetünk eredményt is. A szakmai zsűri, valamint az internetes szavazók által legjobbnak ítélt munkák szerzői meglepetés-ajándékot kapnak.
A pályázattal kapcsolatban érdeklődni a kozmuvelodes@szabarchiv.hu e-mail címen, vagy a 42/414-313-as telefonon lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!