Keresés ebben a blogban

2010. március 11., csütörtök

Nemzetközi Orchidea és Bromélia Kiállítás

Kedves Klubtagok!

Ahogyan korábban már jeleztük, jövő hétvégén lesz a nemzetközi Orchidea és Bromélia Kiállítás!
Helye: Papp László Sportaréna (Gardenexpo)
Ideje: 2010. március 19-20-21.
Nyitva: 10-18 óráig
Jegyárak: Felnőtt jegy:1800 Ft; nyugdíjas, gyerek, csoportos jegy:1200 Ft.
Jegyelővétel: http://www.ticketa.hu
Bővebb információ: http://www.orchideatarsasag.hu

Egyben örömmel továbbítom Pachinger Zoltánnak, a Magyar Orchidea Társaság Elnökének személyes meghívását valamennyi Klubtag részére!

Szeretettel várunk mindenkit!

Nagy Csilla
Klubvezető

-------------------

Tisztelt Klubtagok!

A Magyar Orchidea Társaság Elnökeként, a Társaság valamennyi tagja és a szervezők nevében örömmel invitálom meg Önöket a március 19-21. között megrendezésre kerülő Orchidea és Bromélia Kiállításra!
Az idén 2500 nm területen többféle stílusban és látványban is gyönyörködhetnek a kiállításra ellátogatók. Megnézhetik az Orchidea Társaság tagjainak növényeit, amelyek között igazi ritkaságok is lesznek! Több száz vágott orchidea felhasználásával látványkerteket alakítunk ki, amelyhez hasonlót a hazai közönség még nem láthatott! Versenyt hirdettünk meg kerttervezők és építők között, akik 20 nm-en alakítanak ki csodaszép kerteket. A nagyközönség szavazatai döntik majd el, hogy ki nyeri az I. helyezést! A sok száz orchidea mellett kaktuszokban és bonsaiokban is gyönyörködhetnek majd a kiállításra ellátogatók.

Az Orchideakedvelők Klubjának elsőként belépett tagjaként örömmel tapasztalom a Klub aktivitását, a klubtagok lelkesedését, az élénk klubéletet! A kiállításon lehetőséget szeretnénk nyújtani a Klub tagjainak, hogy beléphessenek a Magyar Orchidea Társaság tagjai közé, részt vegyenek életünkben, tevékenységünkben; és közelebb kerüljenek az orchideák csodálatos világához!
Új tagjaink már szervezőként vagy akár saját virágjaikkal kiállítóként is részt vehetnek a következő kiállításokon!
A belépés valamennyi orchideakedvelő számára számos további előnnyel jár, melyről a helyszínen munkatársainkkal részletes tájékoztatást adunk.
Látogassanak el hozzánk, hogy az internetes ismeretségen túl, személyesen is megismerhessük egymást;
tanácsainkkal, szakértelmünkkel segíthessük Önöket; és a Kiállítás megtekintésével velünk együtt egy felejthetetlen élmény részesei lehessenek!

Üdvözlettel,

Dr. Pachinger Zoltán

a Magyar Orchidea Társaság Elnöke
az Európai Orchidea Szövetség Elnöke

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!