Keresés ebben a blogban

2010. március 22., hétfő

Zene? Enyém? Pályázat

A Nők Lapja külön kiadványa, a Nők Lapja Novella pályázatot hirdet a felsőoktatásban tanulók részére, saját mű alkotására, novella, vers és esszé (vagy kritika) kategóriában „Zene? Az enyém?” munkacímmel.

A művek témájának valamiképp a zenéhez kell kapcsolódnia, a mű saját címe a fentitől természetesen eltérhet.
Valamennyi kategóriában az első három legjobb pályaművet 2010-ben közölik a Nők Lapja Novella hasábjain. A terjedelem maximum 15 ezer karakter (szóközökkel) lehet.
A közölt 3 pályaműért egyenként 40 000 Ft a honorárium (a később, esetleg nem e kiadványban közöltekért is), a második és harmadik helyezettek nevét, esetleg írásaikból részleteket a Novella vagy a Nők Lapja számaiban közölnek.
Az első három helyezésen túli 25 legjobb pályamű az Irodalmi Jelen (http://www.irodalmijelen.hu) honlapján is megjelenik.

A művek elbírálását a Nők Lapja és az Irodalmi Jelen Online munkatársaiból álló zsűri végzi majd, melynek munkáját Grecsó Krisztián író, az Élet és Irodalom munkatársa vezeti.
A pályaműveket a noklapjapalyazat@sanomabp.hu e-mail címre várjuk. Beküldési határidő: 2010. április 2.
A pályázat nem jeligés, kérjük a pályázókat, hogy a levélben tüntessék fel nevüket, telefonszámukat, e-mail címüket, valamint hogy melyik egyetem/főiskola hallgatói, melyik szakon és évfolyamon.

Molnár Gabriella főszerkesztő
a Nők Lapja Novella szerkesztői
Weiner Sennyey Tibor szerkesztő és az Irodalmi Jelen Online munkatársai

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!