Keresés ebben a blogban

Tollforgató Irodalmi Lap Blog

Válogatások az Internetről.

A blogban pályázatokról, rendezvényekről, és hirdetésekről tájékozódhat, valamint zenét hallgathat, videót nézhet, és az interneten megjelent hivatalos műveket olvasgathatja. Ha folytatni akarja a mű olvasását, akkor kattintson a szöveg címére!

Az alsó sávban weboldalakat, videósávot, és híroldalakat talál!

A fő oldalunkat itt találhatja:

Az alkotásokat a tollforgato.lap@gmail.com és a tollforgato.lapcsoport@gmail.com címre várom! Köszönöm, hogy megtiszteled az olvasóidat az alkotásokkal, a türelmeddel és a tanításaiddal!

Keresd meg a jobb oldalon a rejtett linkű, vagy lent a középen látható Chat-falat! Beszélgess, vitatkozz irodalomról, művészetről, történelemről, régészetről, vagy írástörténetről, logikáról, másról oldalainkon!


Új aloldalaink nyíltak:

Látogass el új blogunkra is!


A fiók nem Adsense fiók, támogatókat keresek!

2010. március 30., kedd

tollforgato.lap@gmail.com

Sziasztok!

Kampanella nehézségeire reagálva a mailcím a többihez hasonlóan használandó.

Nyitsz egy új levelet, a címzett sorába beírod a tollforgato.lap@gmail.com címet, vagy erre a linkre kattintasz, és beírja magától a címzettet.

A küldendő szöveget a mailcím alatti üres levéltérbe írod, vagy pedig a melléklet csatolása funkcióval csatolod a Wordben/ Open Office Writerben megírt szöveget.

A küldés gombra kattintva a többi leveledhez hasonlóan beérkezik az én mailfiókomra, ahol már válaszoltam neked a levélre, tehát működik a mailcím.

Üdvözlettel kívánok jó munkát!

Kékrózsa Bíborvirág

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!