Keresés ebben a blogban

2010. március 31., szerda

MOL -Levéltár-látogatás

Levéltár / Rólunk / Épületeink / Levéltár-látogatás


A Magyar Országos Levéltár Bécsi kapu téri épülete a Kulturális Örökség Napjai alkalmából minden érdeklődő előtt nyitva áll, az év többi munkanapján pedig előzetes bejelentkezéssel, csoportosan látogatható.

Az évközi csoportos látogatási igényeket a tervezett időpont előtt legalább 1 héttel írásban kell jelezni az erre a célra rendszeresített,ide kattintva kitölthető űrlapon. A látogatási igény elfogadásáról írásban visszaigazolást küldünk a formanyomtatványon megadott elérhetőségek valamelyikére.
Az előre bejelentett látogatócsoportok számára ajánlott egyéb közművelődési programok részletes ismertetése itt található.

A látogatás tervezésekor vegye figyelembe a következőket:

  • A csoportokat legkorábban 9, legkésőbb 14 órai kezdettel tudjuk fogadni.
  • A látogatást elsősorban 14 éven felülieknek ajánljuk. 14 éven aluli diákcsoportok látogatásának bejelentését csak előzetes szóbeli egyeztetést követően tudjuk elfogadni. Az előzetes egyeztetésre azért van szükség, hogy a foglalkozás időtartamát és jellegét a diákok életkorához, ismeretanyagához és a tanárok/tanítók egyéb speciális igényeihez tudjuk igazítani.
  • Egy látogatócsoport létszáma nem haladhatja meg a 20 főt. Ennél nagyobb létszámú csoport látogatásának bejelentéséhez előzetes szóbeli egyeztetés szükséges!
  • Az épületben csak a csoportvezető engedélyével, az általa meghatározott módon lehet fotózni.
  • Az épületbemutató és a tárlatvezetés, valamint a szakiskolák számára szervezett speciális program ingyenes.
  • Előzetes szóbeli egyeztetés a következő elérhetőségek valamelyikén lehetséges: Tóth Anita (+36 1) 225-28-43 vagy Gera Zsófia, Herbák Andrea (+36 1) 225-28-44

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!