Keresés ebben a blogban

2009. október 23., péntek

A Föld bolygó megóva felhívása

Kedves Klubtag, kedves szimpatizánsunk!

Mostanában számos akciót csinálunk a Föld Egyesület háza táján, ezeket szeretném megosztani Veled. Szintén segítségre is van szükségünk, számos formában, ezeket is le fogom írni.

Most október 24-én lesz egy faültető családi napunk a Noé állatotthonban. Ennek plakátját mellékelem az e-mailhez és a weboldalunkon is van erről tájékoztató.
Ez egyrészt egy családi élmény is, mert a gyerekeknek állatsimogatási lehetőségük van. Elmondanám, hogy korábban én a rókákról azt gondoltam, hogy az embertől félő, barátságtalan állatok. Ha megismeritek a Noé rókáit, pl. Kópét, akkor majd megtudjátok, hogy milyen jó fejek is ők.
A rókarezervátumuk alapkő letételében fogunk segíteni, és lesz faültetés is. Szeretettel várunk Téged és családtagodat is. Ha tudtok hozni a weboldalon leírt növényeket, annak nagyon örülünk. Ha nem tudsz hozni növényeket, az se probléma, már van elég, amit el lehet ültetni. Kérlek terjeszd ezt a rendezvényt ismerőseid körében, -en, stb.

A másik akciónk egy gyermekeknek szóló rajzpályázat lesz, nagyon híres zsűritagokkal, szakemberekkel, és már számos iskola be lett vonva ebbe.
Nemsokára meghirdetjük a pályázatot. 5-14 éves gyermekeknek lesz.
Segítség még kellene támogatókat találni, hogy minél több díjat tudjunk adni a gyerekeknek. A díjak fajtái: rajzeszközök, könyvek, vásárlási utalvány, műszaki cikkek, stb. Ha tudsz olyan céget vagy személyt, aki tudná pályázatunk díjait támogatni, kérlek jelezd nekünk. Akár kedvezményes vásárlás is szóba jöhet.
Segíthetsz abban is, hogy bevonjunk részt vevő oktatási intézményeket, ha van ilyen kapcsolatot, kérlek jelezd nekünk.

A harmadik akciónk egy amatőr fotópályázat lesz, 2009 legjobb természetfotóira. Ez is nemsokára meghirdetésre kerül, díjakkal, neves zsűritagokkal.

Mindezek célja az, hogy az emberek figyelmét felhívjuk a természet, a környezetünk, megóvására és előresegítésére, és hogy ti is részt vegyetek mindebben, ezáltal felelősséget vállalva bolygónkért. Lásd az Út a boldogsághoz c. füzet 12. fejezetét:
http://www.foldegyesulet.hu/ovd_kornyezeted.php

Ami a mi kérésünk lenne:

1. Segíts a fent tevékenységeinkben. Terjeszd ezek hírét, segítsd az ezekben való munkánkat.

2. Vállalj egyesületi tagságot, tevékenységeket. Ha tag vagy/voltál, kérünk tagdíjadat kérlek fizesd be, ha elmaradtál volna. A tagdíjat át lehet utalni, vagy személyesen velünk intézni, ezzel kapcsolatos információk:
http://www.foldegyesulet.hu/csatlakozz.php

További szép napokat kívánok!

Üdvözlettel:

Lange László
elnök

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!