Keresés ebben a blogban

2009. október 24., szombat

Mesterkurzus

Kedves Olvasóink!

Kaszás Györggyel, a Kreatív gondolkodás mesterkurzus oktatójával a Metropol készített interjút az induló képzéssel kapcsolatban. Ajánljuk mindenki figyelmébe a tartalmas interjút.

A gondolkodást is meg kell tanulni!

Kreatívabb gondolkodás, problémamegoldás a munkában vagy a mindennapokban: biztosan volt már, hogy erre vágyott. Kaszás György (UpGrade Communications) Kreatív gondolkodás mesterkurzusán segít ehhez minden érdeklõdõt Edward de Bono módszereinek bemutatásával. A trénert a kurzusról kérdeztük.

A kreatív gondolkodás tanulható, tanítható dolog, nem velünk született képesség?

Tovább >>>

A Kreatív gondolkodás mesterkurzus november 7-én indul, amelyhez október végéig még biztosan lehet csatlakozni. A részletekkel kapcsolatban Karsai Edit tud bõvebb felvilágosítást adni a 06 20 338 0352-es telefonszámon.

LETÖLTÖM A MESTERKURZUS RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓJÁT >>>

LETÖLTÖM A MESTERKURZUS JELENTKEZÉSI LAPJÁT >>>

Hivatkozva és tiszteletben tartva "a gazdasági és reklámtevékenységrõl szóló" 1997. évi LVIII. Törvény 15. paragrafus (1.), valamint az információs társadalommal összefüggõ szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvényt. E-mail címe hírlevelünkre való feliratkozás alkalmával, nyilvános címjegyzékbõl, hirdetményükbõl vagy a médiából került hozzánk. Ezúton tájékoztatjuk, hogy jelen online hírlevél megküldéséhez szükséges személyes adatainak kezelésére az Ön hozzájárulása alapján került sor. Amennyiben jelen online hírlevél vonatkozásában a személyes adatainak a kezelését vissza kívánja vonni, kérjük, kattintson ide>>>


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!