Keresés ebben a blogban

2009. október 4., vasárnap

"Álmodj új világot" - PPX pályázat

"Álmodj új világot" - PPX pályázat

Kiírás: "Álmodj új világot" - PPX címmel a Novyon Events Bt. és a Tinta-Klub közös irodalmi és képzőművészeti pályázatot hirdet.
A nagyszabású pályázat lényege egy szerepjáték - a Perplexus -, amit a Novyon Events szoftverfejlesztő cég hozott létre.
Ezzel a pályázattal olyan tehetséges írókat, festőket szeretnének keresni, akik nyitottak a fantasy iránt, és segítenének a Novyon által megálmodott világot élettel, intrikával, misztikummal megtölteni.
Az írások egyrészt megjelennének a cég honlapján és természetesen, a legjobbak a Tinta-Klub oldalán is. Ezenfelül, a Novyon idővel szeretné a legjobbakat könyv formában is megjelentetni. A PPX pályázat nyertesei részt vehetnek a cég által tartott bemutatókon, versenyeken is.
A pályázat pénzdíjas.
A beküldött írásokat a PPX-Zsűri bírálja el, melynek elnökei: Csepregi Gábor, a Novyon ügyvezetője és Michael Mansfield, író.
Az első három helyezett oklevélben és a Tinta-Klub íróinak jutalomkönyveiben részesül. Továbbá, a legeredetibb történetek, helyszínek, szereplők mindenképpen vissza fognak köszönni a PPX játékban, a forrás megjelölésével együtt. A Zsűri, de elsősorban a Novyon által legjobb fogalmazónak értékelt szerzők felkérést kapnak a játékon belüli hangulatfestő szövegek megírására.
Egy érdekes adalék, végül: a díjazottak közvetlenül is megjelenhetnek a játékon belül speciális karakterekként. Az "Álmodj új világot - PPX-pályázat"-nak a technikai paraméterei a következők:
- A pályamű terjedelme nem lehet több 30 000 karakternél, szóközökkel,
Times New Roman betűtípussal, 12-es betűmérettel, 0,5-ös behúzással.
- Beküldési cím: palyazat@tintaklub.hu

A részletes pályázati útmutató letölthető: Álmodj új világot

Beérkezési határidő: 2009. október 25. éjfél

További információ: A www.novyon.hu vagy a www.tintaklub.hu
illetve a www.michaelmansfield.hu oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!