Keresés ebben a blogban

2009. november 11., szerda

Irodalmi Rádió - Kautzky előadásában a versed


Szeretnéd, hogy a Te egyik versed is előadja Kautzky Armand rádióműsorainkban, hangoskönyvünkön ill. decemberi felolvasóestünkön?



Ha igen, akkor nem kell mást tenned, mint belépni a 2010-es MP alkotóink sorába és elküldened három versed a kitöltött pályázati űrlappal együtt ill. az MP tagdíjat 2009. november 25-ig!

Kautzky Armand lesz ugyanis a Kortárs Verstár Pro sorozatunk következő vendégművésze és 2009. december 17-i felolvasóestünk egyik előadója, Miskolcon, a Művészetek Házában 18:00-tól, amikor elhangzanak a jelen pályázat keretei között sikeresen szerepelt művek. Az esten Téged és családod, barátaid is sok szeretettel látjuk! A belépés ingyenes.

A pályázaton első 15 helyen végzett alkotást megörökítjük Kautzky Armand tolmácsolásában (10 verset stúdiófelvételen rögzítünk az est előtt, 5 verset pedig a felolvasóest folyamán).

Mindenképp megéri most részt venned a pályázaton, és csatlakozni MP-alkotóink sorába, hiszen most kedvezményes áron teheted meg ezt.

Amennyiben már regisztrált alkotónk vagy, úgy az éves 8400 Ft-os díj helyett most 6000 Ft-ért csatlakozhatsz a jövő évi MP Programhoz; amennyiben most szeretnél belépni alkotóink sorába, úgy ez az összeg 7000 Ft.

Miért érdemes részt venni továbbá jövőre MP Programunkban? Főleg azért, mert Kautzky Armand után 2010-ben további neves művészeket és profi előadókat hívunk meg felolvasásra! Tárgyaltunk már Mácsai Pállal és Bánffy Györggyel, de tervben van Huszti Péter és Reviczky Gábor, valamint több más jó hangú színész és elismert előadó meghívása is. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a Te verseid is elismert művészek tolmácsolják profi szinten, lépj be 2010-es MP Programunkba és figyeld pályázati kiírásainkat!

Részletes pályázat kiírás és további információk honlapunk Pályázatokmenüpontjában.

Várjuk a Te műveid is!

FIGYELEM! Csak az vegyen részt a pályázaton, aki sikeres szereplése esetén a pályázati kiírásban megjelölt összeggel támogatni tudja a rendezvény megszervezését.

A rendezvény támogatója: Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Kulturális és Vendégforgalmi Osztálya - www.miskolc.hu


Irodalmi Rádió - A gondolatok és az ihlet rádiója
www.irodalmiradio.hu


leiratkozás, feliratkozás: info@irodalmiradio.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!