Keresés ebben a blogban

2009. november 13., péntek

"MESE PÁLYÁZAT 1."- Irodalmi pályázat - 2009

"MESE PÁLYÁZAT 1."- Irodalmi pályázat - 2009

Kiíró: Barátok Verslista, VPM

Pályázat címe: "MAI MAGYAR MESÉK" – MESE PÁLYÁZAT 1.

Pályázhatnak: Magyarországon és határainkon túl élő magyar nyelven író amatőr írók - kortól és foglalkozástól függetlenül bárki - kizárólag saját maguk által írt, magyar nyelvű mesékkel.

Beérkezési határidő: 2009. december 22 éjfél.

Kategória: irodalmi, mese

1. A Barátok Verslista (http://www.verslista.hu) és a Vizuális Pedagógiai Műhely pályázatot ír ki Lázár Ervin Kossuth-díjas magyar író, elbeszélő, meseíró halálának 3. évfordulójára az alábbi témakörben: „MAI MAGYAR MESÉK" – MESE PÁLYÁZAT 1..

2. Célunk, hogy az amatőr költőknek és íróknak e módon is segítsük interneten való megjelenésüket.

3. A pályázaton korlátlan számú magyar nyelven írt mesével lehet indulni a megadott témakörben.

4. A benyújtott pályázatnak tartalmaznia kell egy aláírt, (személyi igazolványszámot, pontos lakcímet, teljes valódi nevet - és esetlegesen ettől eltérő írói nevet, amin megjelenni kíván - is tartalmazó) Nyilatkozatot a szerzőtől, miszerint a pályamű(vek) saját szellemi terméke(i), és a szerző hozzájárul annak térítésmentes leközléséhez a Vizuális Pedagógiai Műhely ill. a Barátok Verslista által fenntartott honlapokon (www.vpm.hu; www.verslista.hu; www.poeta.hu; www.kepzeldel.hu) illetve a Vizuális Pedagógiai Műhely ill. a Barátok Verslista esetlegesen nyomtatásban megjelenő kiadványaiban.

(A Barátok Verslista jelenlegi tagjainak e Nyilatkozatot nem kell elküldeniük, mivel e pályázatra is vonatkozik az általuk már elfogadott 2009 évi Verslistás Szabályzat.)

5. Beküldés: a pályázati anyagokat e-mailben (csatolt fájlként Word dokumentumban - Times New Roman betűtípussal, 12-es betűnagyságban, normál sorközzel, 2,5-2,5-es margóval, 1 hasábos tördelésben) fogadjuk, a mese2009@verslista.hu email címen (kérjük, pontosan írják be az email címet!) 2009. december 22. éjfélig. A levél tárgya legyen minden esetben: "MAI MAGYAR MESÉK"!

Pályázni KORLÁTLAN számú mesével lehet – de egyik mese hossza se haladhatja meg a két A4-es oldalt – a fent megadott feltételek mellett!

A pályázatok beérkezését visszaigazoljuk! Ha ez nem történik meg 48 órán belül, akkor kérjük a
beküldési cím leellenőrzését, hogy nincs-e elgépelve. Ha a cím jó, mégse történt visszaigazolás, úgy az attila@vpm.hu címre ismételjük meg a pályázat elküldését.

A szerzők nyilatkozatát (hogy saját szellemi termékükről van szó) a következő postai címre várjuk:

Vizuális Pedagógiai Műhely 8263. Badacsonytördemic, Római út 84.

A nyilatkozatnak legkésőbb 2009. december 29.-ig meg kell érkezniük a fenti címre.

A nyilatkozat faxon is elküldhető a 87/431-050-es faxszámra, de ebben az esetben is kérjük az aláírt Nyilatkozat elküldését postai úton legkésőbb december 29-ig. Aláírt, postán visszaküldött, a 4-es pontban felsorolt adatokat és a beküldött mesék címeit tartalmazó Nyilatkozat hiányában a beküldött verseket töröljük a pályázati anyagból.

6. Nevezési díj: 2.000 Ft/MESE – mesénként maximum 2 db A4-es oldal. A nevezési díj beérkezési határideje 2009. december 29.

A nevezési díjakat a következő címre várjuk: Baranyai Attila 8263. Badacsonytördemic, Római út 84.
A csekk közlemény rovatában kérjük feltűntetni: "MAI MAGYAR MESÉK".

7. Minden beküldött pályázat felkerül a beküldési határidő lejárta után a http://mese2009.poeta.hu honlapra.

8. Pályadíj:

A zsűri által legjobbnak ítélt 10-12 mese felkerül egy hangos CD-re. A CD-re felkerülő meséket az Irodalmi Rádió előadói adják elő. - A CD 800 Ft/db áron rendelhető majd meg.

9. Eredményhirdetés: 2010. május 5-én – Lázár Ervin születésének évfordulóján - a http://mese2009.poeta.hu honlapon lesz megtekinthető.

A nyerteseket természetesen elérhetőségükön külön értesítjük.

10. További információ az attila@vpm.hu címen kérhető.

Szeretettel üdvözöl:

Baranyai Attila
Barátok Verslista vezetője

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!