Keresés ebben a blogban

Tollforgató Irodalmi Lap Blog

Válogatások az Internetről.

A blogban pályázatokról, rendezvényekről, és hirdetésekről tájékozódhat, valamint zenét hallgathat, videót nézhet, és az interneten megjelent hivatalos műveket olvasgathatja. Ha folytatni akarja a mű olvasását, akkor kattintson a szöveg címére!

Az alsó sávban weboldalakat, videósávot, és híroldalakat talál!

A fő oldalunkat itt találhatja:

Az alkotásokat a tollforgato.lap@gmail.com és a tollforgato.lapcsoport@gmail.com címre várom! Köszönöm, hogy megtiszteled az olvasóidat az alkotásokkal, a türelmeddel és a tanításaiddal!

Keresd meg a jobb oldalon a rejtett linkű, vagy lent a középen látható Chat-falat! Beszélgess, vitatkozz irodalomról, művészetről, történelemről, régészetről, vagy írástörténetről, logikáról, másról oldalainkon!


Új aloldalaink nyíltak:

Látogass el új blogunkra is!


A fiók nem Adsense fiók, támogatókat keresek!

2010. június 12., szombat

Hogyan válasszak sportágat?

Nagy János ezt írta: Hiányt pótló szakirodalom került a boltokba Hogyan válasszak sportágat? címmel. A könyv szerzője Nagy János, és a mű szakmai partnere – többek között – A Nemzeti Sportszövetség (NSSZ). A dr. Hammerl László sportlövő olimpiai bajnokunk által lektorált műnek április 14.-én volt a bemutató sajtótájékoztatója, ahol a szerzőn kívül jelen volt dr. Molnár Tamás olimpiai bajnok vízilabdázónk és Kozmann György kenus olimpiai bronzérmesünk is, akik a könyv megírása során sok segítséget nyújtottak. Györfi János, az NSSZ stratégiai főtanácsadója: „A Nemzeti Sportszövetség által elfogadott stratégia szerint dolgozunk, ennek megfelelően a sport szerepe az életminőségben, a sport és a civil világ szorosabb kapcsolata kiemelt szerepet játszik a tevékenységünkben. Bízunk benne, hogy ez a kiadvány kiválóan szolgálja a legfontosabb stratégiai partnereinket, a családokat és a szülőket. Mindenkinek ajánljuk ezt a könyvet.” (Nemzeti Sportszövetség Sajtószolgálat) A könyv bolti forgalomban nem kapható. Megrendelhető a http://www.hogyanvalasszaksportagat.hu/ weboldalon, vagy kapható a Nemzeti Sportszövetség irodájában (1146 Budapest, Istvánmezeti út 1-3. II. em. 209.).

A sportszövetségek és egyesületek a következő kedvezményekkel tudják megvásárolni a könyvet:

* 1-5-db - 10% kedvezmény
* 6-19 db - 15% kedvezmény
* 20 db-tól - 20% kedvezmény

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!