Keresés ebben a blogban

2009. október 4., vasárnap

Nagy terv - Meseíró pályázat

Nagy terv - Meseíró pályázat

Kiírás: Folytasd Te is Tódor és Lackó történetét! Olvasd el bevezető mesét Tódor, a környezettudatos, vidám manó és Lackó találkozásáról és folytasd bátran a képzeleted elengedve történetüket, kalandjaikat, csínytevéseiket!

Pályázat beadásának módja: mesédet elektronikusan küldd be a barna.judit@ntkreativ.hu címre. Az e-mail tárgyába írd azt, hogy:"Tódor mese". A mesét csatolva küldd, és a végén tüntesd fel neved, címed, telefonszámod és életkorod! (Természetesen címed és telefonszámod nem kerül nyilvánosságra.)
A meséket folyamatosan várják, a beérkező művek folyamatosan kerülnek fel a www.nagyterv.hu oldalra.
Pályázaton részt vehet mindenki, legyen gyerek, felnőtt, egyén, de akár csoport is.

Pályázatok terjedelme: Írj mesét akár fél oldalban, akár kisregényben, mindent szívesen látnak. (Kiadványba kerüléskor esetleg megvágják, természetesen a szerző segítségével.)
A bevezető mese itt olvasható: Tódor mese

Pályázat értékelése: A Nagy Terv honlapján minden mese megjelenik, ez után a honlapon leadott vélemények és a nagyterv csapatának zsűrizése alapján kerülnek a mesék kiadásra. A zsűrizés után a legjobb mesék megjelenésekre számíthatnak. A megjelenések módja jelenleg többféleképpen lehetséges (kisebb kiadványok, újságok, mesekönyv).
A mesék megjelenése folyamatos. A pályázat beadásával a pályázó lemond minden további jogról és eláll minden további követeléstől a pályamunkájával kapcsolatban. A Nagy Terv fenntartja a jogot több pályamunka együttes felhasználására és szükségleteinek megfelelően méretének megvágására.
A pályázat feltételeinek megváltoztatására a Nagy Terv a jogot fenntartja.

Beérkezési határidő: folyamatos

További információ: www.nagyterv.hu illetve
Barna Judit: 0620/232-5746, barna.judit@ntkreativ.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!