Keresés ebben a blogban

2009. október 4., vasárnap

Gyermekrajz pályázat

A Haypál Alapítvány és a Budai Református Egyházközség második alkalommal országos gyermekrajz pályázatot hirdet „Legkedvesebb bibliai történetem”címmel a határainkon innen és túl, és még azon is túl.

Gyerek Biblia

Bibliai rajzpályázat

A munkákat A 4-es méretekben fogadjuk, a szokásos technikákkal. A képek hátoldalán kérjük feltüntetni a nevet, életkort, elérhetőségeket, (postai és e-mail-címet) iskola, felkészítő tanár és gyülekezet nevét. A képeket az alábbi címre küldheted levélben:

Budai Református Egyházközség 1011 Budapest Szilágyi Dezső tér 3.
II. Kárpát-medencei gyermekrajz pályázat

Személyesen is elhozhatod a vasárnap délelőtti istentiszteletre és az iratterjesztés mellett elhelyezett dobozba bedobhatod. Egy gyerektől csak egy rajzot kérünk.

Beadási határidő: 2010. január 31.


Eredményhirdetés és kiállítás: 2010. tavaszán. A díjazottakat külön értesítjük.

A beküldött munkákat neves képzőművészekből, közéleti emberekből álló zsűri fogja elbírálni. A képeket nem küldjük vissza, hanem a szokott módon több kiállítást szervezünk és ismét szeretnénk egy jótékonysági árverést is rendezni a határon túli magyar nyelvű oktatási intézmények támogatására. A legszebb munkákat a Reformátusok Lapja gyermekrovatában is szeretnénk bemutatni. A rajzok, munkák megküldése egyben beleegyezést jelent, hogy azokat a pályázatot kiírók kiadványaikban felhasználhatják. A pályázatra történő jelentkezés egyben a kiírásban szereplő feltételek elfogadását jelenti.

További információ: www.gyulekezet.hu

Ha további kérdésed van, hívd a 06-20-560-9620-as telefont vagy küldj e-mailt a betlehem@citromail.hu címre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!