Keresés ebben a blogban

2010. január 20., szerda

ABBA - THE SHOW

A világ legnagyobb ABBA Show-ja újabb világ körüli turnéra indul. A 2009-es budapesti koncert akkora, minden várakozást felülmúló érdeklődést váltott ki, hogy két Sportarénás fellépést is vállaltak az Abba örökség lenyűgöző képviselői. Az óriási, teltházas sikernek köszönhetően 2010-ben sem maradunk ABBA nélkül. Ha már az időben nem utazhatunk vissza, a zenekart megtévesztésig hasonlóan megidéző produkciót legközelebb Budapesten kívül Debrecenben is megtekinthetjük. A 6 kamionnyi produkcióval és 50 fős személyzettel a Wembley-t és a Royal Albert Hall-t is megjárt utazó cirkusz 2010-ben Budapesten ismét a Sportarénába érkezik, Debrecenben pedig a Főnix Csarnokban lép fel. Kétségtelen, hogy ezek a koncertek a farsangi időszak legnagyobb és több szempontból is kihagyhatatlan bulijainak ígérkeznek.

Ez most más, gyere és nézd meg a legjobbat! Minden kétséget kizárólag az ABBA – The Show napjaink legautentikusabb ABBA show-ja, olyan eredeti ABBA zenekari tagokkal kiegészülve, mint Ulf Andersson és Roger Palm. Mintha az ABBA tovább koncertezne….

Az ABBA a mai napig 2 millió lemezt ad el évente – ez a show pedig ezeket a hallhatatlan slágereket gyűjti csokorba egy 2 órás extravagáns musical keretén belül. Az ABBA THE SHOW végigköveti az ABBA történetét a zenekar Eurovíziós Dalfesztiválon való debütálásától egészen a legnagyobb sikerekig. A híres svéd Waterloo és a Matthew Freeman vezette londoni Nemzeti Filharmonikusok által előadott dalok feltámasztják az ABBA életérzést.

Az ABBA THE SHOW Indiától Spanyolországon keresztül egészen Amerikáig hihetetlen sikert aratott, mely sikersorozat csúcspontja a teltházas Hollywood Bowl-i előadás volt. Az új produkció bemutatója a Londoni Royal Albert Hallban volt.

A történet a ’60-as évek végén kezdődik, amikor Bjorn, Benny, Agnetha és Frida először találkoztak, hogy együtt játszanak. A produkció a nézőt egy varázslatos utazásra viszi az ABBA sztárrá válásának történetében olyan dalok kíséretében, mint például a Waterloo, SOS, Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money, Knowing Me Knowing You.
A mai napig több mint 1 millió néző vett részt ezen a csodálatos időutazáson 1969 és 1981 között az ABBA legszebb dalaival.

A hivatalos Nemzetközi ABBA Fanklub véleménye:

 • Abszolút a legjobb ABBA az ABBA óta
 • Valóban úgy éreztük, mintha tényleg az ABBA lett volna
 • Valóban úgy érezzük, hogy az ABBA tovább él
 • Valóban úgy éreztük, mintha az igazi ABBA-t láttuk volna
 • Valóban úgy éreztük, mintha az igazi ABBA-t hallottuk volna
 • Valódi ABBA élmény
 • Az egy és egyetlen az ABBA óta

A sajtó reakciója.

 • Mamma Mia, az ABBA még mindig koncertezik!
 • Briliáns ABBA show!
 • ABBA klónok!
 • Egy időgéppel visszamentük a ’70-es évekbe!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!