Keresés ebben a blogban

2010. január 28., csütörtök

KISS - 2010 nyara

KISS

A rock legendás bandája, a Kiss 2010 nyarán Európába érkezik "Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom" (Hangrobbanás Európa szerte: A kezdetektől a robbanásig) elnevezésű turnéjával.
A Kiss európai turnéjáról, mind látványvilágban, hangzásban, technikailag csak felsőfokban lehet beszélni, a budapesti koncert az év "kötelező" eseménye lesz.
Ne hagyják ki!

----------------------------

Péntek, 28. Máj 2010, 20:00
Papp László Budapest Sportaréna, Budapest, Magyarország

Info

„Sonic Boom Over Europe:
From The Beginning To The Boom”

Európai Turné 2010

A rock legendás bandája, a Kiss 2010 nyarán Európába érkezik „Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom” (Hangrobbanás Európa szerte: A kezdetektől a robbanásig) elnevezésű turnéjával.

A harminc állomásos koncert sorozat az év egyik legnagyobb rock eseményének ígérkezik, s a hazai rajongók sok éves várakozás után ünnepelhetnek, hiszen a Kiss 2010. május 28-án a Budapest Sportarénában is színpadra lép!

A Kiss európai turnéjáról, mind látványvilágban, hangzásban, technikailag csak felsőfokban lehet beszélni, a budapesti koncert az év „kötelező” eseménye lesz.
Ne hagyják ki!

A zenekar jelenleg futó, teltházas észak-amerikai koncertkörútja, a Kiss Alive 35 rendkívül jó kritikát kapott; a Metal Hammer egyszerűen csak a „Királyok visszatérése”-ként definiálta, míg a MOJO szerint „A Kiss show ugyanolyan izgalmas és bombasztikus, mint a kezdetekben.”
Az európai, „Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom” turné felhasználja az amerikai koncertek elemeit, mégis egy teljesen új, friss show-t láthatnak az európai rajongók, amely bemutatja az utolsó albumot is.

Ez a lemez kezdett a legmagasabb chart pozícióban megjelenésekor az USA-ban, a Kiss teljes karrierje során; és az egész világon óriási sikereket ért el.

Paul Stanley szerint: „ A Kiss Alive 35 Tour csak a kezdet volt. A Sonic Boom Over Europe turné le fogja körözni. Új színpad, új műsor, új felszerelés, új album! A zenekar teljes zenei történetét bemutatjuk a színpadon, amivel a KISS újabb óriási lépést tesz 8 inches sarkain. Be vagyunk zsongva. A legjobbat akarjátok? A legjobbat kapjátok!”



Gene Simmons nyilatkozata: „Most. Jobb, mint valaha. A KISS egy négykerék-meghajtású óriási gép. Mi a célunk? Felrázni a Földet. Elterjeszteni a Sonic Boom evangéliumát.”

A KISS 80 millió albumot adott el eddig világszerte, a rockzene egyik legnagyobb ikonjai és komoly hatással voltak pályafutásuk alatt a rock koncertekre az egész világon; a Rock and Roll Hírességek Csarnokára is felterjesztették őket.


A budapesti koncertre január 20-án 10 órától lehet a jegyeket megvásárolni a Ticket Express és az Eventim országos hálózatában, valamint a www.livenation.hu oldalon keresztül.

A koncertre a rendkívül népszerű, közvetlenül a színpad elé szóló kiemelt állójegyek is forgalomba kerülnek, de csak limitált számban, így várhatóan az első napon ismét komoly roham várható a jegyirodáknál. Emellett négy ülőjegy kategória; illetve normál állójegy lesz megvásárolható.

www.kissonline.com



Helyszín információ

Papp László Budapest Sportaréna
Stefánia út 2., 1143 Budapest
Magyarország

Térképet mutat

Mutasd az összes rendezvényt! Papp László Budapest Sportaréna.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!