Keresés ebben a blogban

Tollforgató Irodalmi Lap Blog

Válogatások az Internetről.

A blogban pályázatokról, rendezvényekről, és hirdetésekről tájékozódhat, valamint zenét hallgathat, videót nézhet, és az interneten megjelent hivatalos műveket olvasgathatja. Ha folytatni akarja a mű olvasását, akkor kattintson a szöveg címére!

Az alsó sávban weboldalakat, videósávot, és híroldalakat talál!

A fő oldalunkat itt találhatja:

Az alkotásokat a tollforgato.lap@gmail.com és a tollforgato.lapcsoport@gmail.com címre várom! Köszönöm, hogy megtiszteled az olvasóidat az alkotásokkal, a türelmeddel és a tanításaiddal!

Keresd meg a jobb oldalon a rejtett linkű, vagy lent a középen látható Chat-falat! Beszélgess, vitatkozz irodalomról, művészetről, történelemről, régészetről, vagy írástörténetről, logikáról, másról oldalainkon!


Új aloldalaink nyíltak:

Látogass el új blogunkra is!


A fiók nem Adsense fiók, támogatókat keresek!

2010. június 4., péntek

MEGJELENT Dr. Lenkei Gábor legújabb könyve, Mentőöv beteg emberek számára

KKedves Vásárlónk!

Örrömmel értesítjük, hogy MEGJELENT Dr. Lenkei Gábor legújabb könyve, Mentőöv beteg emberek számára címmel.

Dr. Lenkei Gábor olyan hasznos orvosi tanácsokat nyújt a gyógyulni
vágyóknak, amelyeket eddig sehol nem olvashattunk így összefoglalva. Kiváló olvasmány egészségeseknek is, vagy azoknak,
akik beteg hozzátartozóiknak szeretnének segíteni.


Idézet a könyvből:


"A célom az, hogy Ön minden felmerülő kérdésére választ kapjon. Ezt a könyvet, sok-sok év tapasztalatait egy csokorba kötve, egyfajta kibővített tanácsadásnak szántam.
Sokan fordulnak hozzám e-mailen, levélen keresztül, vagy személyesen, és segítséget, tanácsokat kérnek. Mindig gondban vagyok, hiszen egy levél keretein belül lehetetlen teljes körű felvilágosítást adni. Még egy félórás-órás személyes találkozó is igencsak szűk keretet szab, legalábbis ahhoz képest, amit én lelkiismeretes tanácsadásnak tudnék tekinteni.
Akik minden követ megmozgatnak gyógyulásuk érdekében, megérdemlik, hogy a legtöbb törődést kapják tőlem. Számukra írtam ezt a könyvet.
Úgy érzem kellőképpen átfogó lett, így Ön akkor kapja meg tőlem a legtisztességesebb tanácsadást, ha elolvassa és alaposan megfontolja mindazt, amit itt leírtam." Dr. Lenkei Gábor

Keresse a Dr. Lenkei Vitamin üzletekben és az interneten!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!