Keresés ebben a blogban

2010. január 2., szombat

Irodalmi Rádió 2010

Az Irodalmi Rádió 2010-ben háromféle havonta jelentkező pályázatsorozatot indít tagjai, MP tagjai és az új jelentkezők számára külön-külön egyet.

1. Az új jelentkezők számára „INGENII BENIGNA VENA” címmel fut a sorozat

RÉSZLETEK ITT és rövid ismertető lejjebb

Ide tartozik minden olyan pályázó, aki most küld először pályamunkát vagy korábban küldött már pályázatot, de nem szerepelt sikeresen ill. eddig még nem lépett be alkotóközösségünkbe. A pályázat címe három latin szóból áll, ami „gazdag költői tehetséget” jelent. A pályázat célja ennek megfelelően elsősorban a tehetségkutatás, a jótollú szerzők felfedezése.

2. MP tagjaink kedvezményes pályázati lehetőséggel élhetnek a „SCRIPTI DEXTER” sorozatban

RÉSZLETEK ITT és rövid ismertető lejjebb

Ezt a pályázatsorozatot kizárólag MP tagjaink számára írtuk ki. A latin szóösszetétel fordítása „jártas író”, ami nálunk azt jelenti, hogy az Irodalmi Rádió berkein belül már jártas, tehát többször szerepelt pályázatainkon, kiadványainkban, egyéb rendezvényeinken és tagja az MP Programnak, melynek keretén belül rádiós honlap-részére is kerülnek fel szöveges és hangzó alkotások. Az MP Programba 2010-ben elsősorban meghívásos alapon lehet bekerülni, a másik két pályázat sikeresen szereplő szerzőit hívjuk meg a programba, de lehet kérni a felvételt is elérhetőségeinken.

3. Azon tagjaink pedig, akik már csatlakoztak ugyan alkotóközösségünkhöz, de még nem MP tagok, a „CALAMUS SCRIPTORIUS” elnevezésű sorozatban tehetik próbára alkotásaikat hónapról hónapra

RÉSZLETEK ITT és rövid ismertető lejjebb

Azok, akik már tagjaink, de az MP Programban 2010-ben nem vesznek részt, ebben a pályázatsorozatban vehetnek részt. A pályázat címe latin szókapcsolat, írótollat, írónádat jelent.


Figyelem! Mielőtt beadnád pályázatod, győződj meg arról, hogy melyik csoportba tartozol. Ha nem tudod eldönteni, kérdezz minket e-mail-ben! (info@irodalmiradio.hu) A pályázat beadása előtt mindenképpen olvasd el a részletes kiírást is!


Várjuk munkáid egész évben!

HAVI PÁLYÁZATI LEHETŐSÉG

kizárólag MP tagok számára

„SCRIPTI DEXTER”

2010-ben MP tagjaink számára külön pályázatsorozatot indítunk „SCRIPTI DEXTER” címmel. A pályázatra minden hónapban minden MP tag térítésmentesen küldhet egy alkotást. Minden további alkotás beküldése 500 Ft/pályamű pályázati díjjal együtt lehetséges. Egy MP tag egy hónapban maximum 10 alkotást küldhet. Vers esetében maximum 4 oldal, próza esetében maximum 3 oldal terjedelmű lehet egy alkotás. A műveket elég e-mail-ben küldeni szerkesztőségünknek. A beküldött alkotások közül kiválogatjuk a honlapon megjelenítendőket, ill. soron következő rádióműsorunkba, hangoskönyvünkbe és könyvünkbe beszerkesztendő műveket. A különféle megjelenésekről külön levélben értesítjük majd az érintetteket. Az első helyezettet minden hónapban jutalmazzuk, valamint elhangzik alkotása a soron következő felolvasóesten is.

Ha olyan alkotást küldesz, aminek érdekes lehet a keletkezési körülménye, írd le azt is jól elkülönített részként, hiszen ez egy jó adalék lehet rádióműsorunk elkészítéséhez és a nyomtatott kiadványba is bekerülhet (mikor, hol, kinek írtad; mit üzensz vele, stb.).

Várjuk a Te műveid is!

HAVI PÁLYÁZATI LEHETŐSÉG

kizárólag új jelentkezők számára

„INGENII BENIGNA VENA”

2010-ben az új pályázók számára külön pályázatsorozatot indítunk „INGENII BENIGNA VENA” címmel. A pályázatra minden magyar nyelven író alkotó küldhet térítésmentesen egy alkotást. Minden további alkotás beküldése 1500 Ft/pályamű pályázati díjjal együtt lehetséges. Egy pályázó egy hónapban maximum 10 alkotást küldhet. Vers esetében maximum 4 oldal, próza esetében maximum 3 oldal terjedelmű lehet egy alkotás. A műveket egy példányban e-mail-ben, egy példányban pedig postán kell elküldeni szerkesztőségünknek a kitöltött pályázati űrlappal együtt. A beküldött alkotások közül kiválogatjuk a honlapon megjelenítendőket, ill. soron következő rádióműsorunkba, hangoskönyvünkbe és könyvünkbe beszerkesztendő műveket. Az alkotások szerzői közül pedig kiválasztjuk azokat, akiket meghívunk állandó és MP programos szerzőink sorába. A különféle megjelenésekről külön levélben értesítjük majd az érintetteket. Az első helyezettet minden hónapban jutalmazzuk, valamint elhangzik alkotása a soron következő felolvasóesten is. Várjuk az Ön műveit is!

Részletek honlapunkon.

HAVI PÁLYÁZATI LEHETŐSÉG

kizárólag (nem MP) tagok számára

„CALAMUS SCRIPTORIUS”

2010-ben tagjaink számára (akik nem MP tagok, de az IR szerzői) külön pályázatsorozatot indítunk „CALAMUS SCRIPTORIUS” címmel. A pályázatra minden olyan alkotónk küldhet térítésmentesen egy alkotást, aki nem tagja MP Programunknak, de már tagja rádiónknak. Minden további alkotás beküldése 1000 Ft/pályamű pályázati díjjal együtt lehetséges. Egy pályázó egy hónapban maximum 10 alkotást küldhet. Vers esetében maximum 4 oldal, próza esetében maximum 3 oldal terjedelmű lehet egy alkotás. A műveket egy példányban e-mail-ben, egy példányban pedig postán kell elküldeni szerkesztőségünknek a kitöltött pályázati űrlappal együtt. A beküldött alkotások közül kiválogatjuk a honlapon megjelenítendőket, ill. soron következő rádióműsorunkba, hangoskönyvünkbe és könyvünkbe beszerkesztendő műveket. Az alkotások szerzői közül pedig kiválasztjuk azokat, akiket meghívunk MP programos szerzőink sorába. A különféle megjelenésekről külön levélben értesítjük majd az érintetteket. Az első helyezettet minden hónapban jutalmazzuk, valamint elhangzik alkotása a soron következő felolvasóesten is. Várjuk az Ön műveit is!

Részletek honlapunkon.

Boldog, Ihletben és Pályázati Sikerekben Gazdag Új Esztendőt Kíván az Irodalmi Rádió Szerkesztősége!

www.irodalmiradio.hu – A gondolatok és az ihlet rádiója

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!