Keresés ebben a blogban

Tollforgató Irodalmi Lap Blog

Válogatások az Internetről.

A blogban pályázatokról, rendezvényekről, és hirdetésekről tájékozódhat, valamint zenét hallgathat, videót nézhet, és az interneten megjelent hivatalos műveket olvasgathatja. Ha folytatni akarja a mű olvasását, akkor kattintson a szöveg címére!

Az alsó sávban weboldalakat, videósávot, és híroldalakat talál!

A fő oldalunkat itt találhatja:

Az alkotásokat a tollforgato.lap@gmail.com és a tollforgato.lapcsoport@gmail.com címre várom! Köszönöm, hogy megtiszteled az olvasóidat az alkotásokkal, a türelmeddel és a tanításaiddal!

Keresd meg a jobb oldalon a rejtett linkű, vagy lent a középen látható Chat-falat! Beszélgess, vitatkozz irodalomról, művészetről, történelemről, régészetről, vagy írástörténetről, logikáról, másról oldalainkon!


Új aloldalaink nyíltak:

Látogass el új blogunkra is!


A fiók nem Adsense fiók, támogatókat keresek!

2010. február 14., vasárnap

Fröhlich Ida Emlékkönyv

Fröhlich Ida Emlékkönyv - ünnepélyes átadás és könyvbemutató

A Fröhlich Ida tiszteletére kiadott emlékkönyv ünnepélyes átadására és az átadással egybekötött könyvbemutatóra 2010. február 23-án 10 órakor kerül sor a PPKE II. János Pálról elnevezett Dísztermében.

A Fröhlich Ida tiszteletére az angliai Sheffield Phoenix Press és Karunk közreműködésével kiadott emlékkönyvet ünnepélyes keretek közt nyújtjuk át az ünnepeltnek 2010. február 23-án 10 órakor a PPKE II. János Pálról elnevezett Dísztermében. (1088 Bp. Szentkirályi u. 28.) A könyv átadása után rövid könyvismertetőre kerül sor.

Az ünnepelt laudációját elmondja: Dr. Fodor György, a PPKE rektora.

A könyvet bemutatja: Dr. Székely János, az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye segédpüspöke.

Az ünnepélyes átadásra és könyvbemutatóra mindenkit szeretettel várunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!