Keresés ebben a blogban

Tollforgató Irodalmi Lap Blog

Válogatások az Internetről.

A blogban pályázatokról, rendezvényekről, és hirdetésekről tájékozódhat, valamint zenét hallgathat, videót nézhet, és az interneten megjelent hivatalos műveket olvasgathatja. Ha folytatni akarja a mű olvasását, akkor kattintson a szöveg címére!

Az alsó sávban weboldalakat, videósávot, és híroldalakat talál!

A fő oldalunkat itt találhatja:

Az alkotásokat a tollforgato.lap@gmail.com és a tollforgato.lapcsoport@gmail.com címre várom! Köszönöm, hogy megtiszteled az olvasóidat az alkotásokkal, a türelmeddel és a tanításaiddal!

Keresd meg a jobb oldalon a rejtett linkű, vagy lent a középen látható Chat-falat! Beszélgess, vitatkozz irodalomról, művészetről, történelemről, régészetről, vagy írástörténetről, logikáról, másról oldalainkon!


Új aloldalaink nyíltak:

Látogass el új blogunkra is!


A fiók nem Adsense fiók, támogatókat keresek!

2010. február 12., péntek

Neo-transzilvanista Irodalmi Páholy és a Határ-menti Kulturális Civil Polgári Kör pályázatot hirdet

A Neo-transzilvanista Irodalmi Páholy és a Határ-menti Kulturális Civil Polgári Kör pályázatot hirdet nyomtatásban meg nem jelentetett, illetve más pályázaton ill. versenyen nem szerepeltetett irodalmi alkotások megmérettetésére. A pályázaton irodalmi kategóriákba tartozó prózai és verses művek vehetnek részt. Témabeli megkötés nincsen. Az első díj egy könyvcsomag és egy CD csomag, második díj egy könyv valamint kétszemélyes vacsora, harmadik díj egy verseskötet.
Az írások a http://www.benczeattila.blogspot.com oldalon található "Bőség-zavar" link alatt lesznek elérhetők. Ahová a maximálisan fél oldalnyi anyagot el lehet küldeni: versirodalom@yahoo.com

Tisztelettel:
Bencze Attila,
költő, újságíró,
a Neo-transzilvanista Irodalmi Páholy elnöke,
a Határ Menti Kulturális Civil Polgári Kör ügyvezető alelnöke

2 megjegyzés:

  1. Üdv!
    Csak azt kérdezném, mit jelent az, hogy: "maximálisan fél oldalnyi anyagot el lehet küldeni"
    Egy vers is több ennél?!
    Szabolcs

    VálaszTörlés

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!