Keresés ebben a blogban

Tollforgató Irodalmi Lap Blog

Válogatások az Internetről.

A blogban pályázatokról, rendezvényekről, és hirdetésekről tájékozódhat, valamint zenét hallgathat, videót nézhet, és az interneten megjelent hivatalos műveket olvasgathatja. Ha folytatni akarja a mű olvasását, akkor kattintson a szöveg címére!

Az alsó sávban weboldalakat, videósávot, és híroldalakat talál!

A fő oldalunkat itt találhatja:

Az alkotásokat a tollforgato.lap@gmail.com és a tollforgato.lapcsoport@gmail.com címre várom! Köszönöm, hogy megtiszteled az olvasóidat az alkotásokkal, a türelmeddel és a tanításaiddal!

Keresd meg a jobb oldalon a rejtett linkű, vagy lent a középen látható Chat-falat! Beszélgess, vitatkozz irodalomról, művészetről, történelemről, régészetről, vagy írástörténetről, logikáról, másról oldalainkon!


Új aloldalaink nyíltak:

Látogass el új blogunkra is!


A fiók nem Adsense fiók, támogatókat keresek!

2010. április 6., kedd

10 000 lépés program” 2010. év

Felhívás a „10 000 lépés program” 2010. évi szabadidős programjának szervezésére, programszervező feladatkörre. Az Önkormányzati Minisztérium Sport Szakállamtitkársága együttműködési felhívást tesz közzé a „10 000 lépés program” 2010. évi szabadidős programjának szervezésére, programszervező feladatkörre. Jelentkezés: folyamatos.A programszervezők feladat
a a 10 000 lépés program-csomagok terjesztése, a Program – és azon keresztül a gyaloglás, valamint a rendszeres mozgással járó életmód – népszerűsítse. A programszervező feladata gyaloglóklub(ok) létrehozása, vagy meglévő közösségek tevékenységének gyaloglással, mint mozgásos tevékenységgel való kiegészítése. Ennek érdekében a programszervezőnek arra kell törekednie, hogy 2010. március 1. és 2010. december 15. között legalább 20 alkalommal gyalogló esemény(eke)t szervezzen vagy ilyen esemény(ek)hez szervezetével csatlakozzon.

A Program célközössége: idős emberek, életmódfüggő betegségben szenvedők / cukorbetegek, szív és érrendszeri betegek/, kismamák, gerinc és izületi problémákkal élők, nők és gyermekek.

A Programban együttműködők köre:
többcélú kistérségi társulások, helyi önkormányzatok, kisebbségi önkormányzatok, önkormányzati fenntartású intézmények, egyesületek, köztestületek, alapítványok, közalapítványok, egyházi szervezetek, egyházi fenntartású intézmények, gazdasági társaságok, sportszövetségek, sport civil szervezetek (sportegyesületek, iskolai sportkörök stb.).

A Programban az Sport Szakállamtitkárság által ingyenesen nyújtandó eszköztámogatás mennyiségi kerete összesen 3500 db lépésszámláló. A Programban egy jelentkező szervezet által ingyenesen 20-300db lépésszámláló igényelhető. A Sport Szakállamtitkársága az ingyenesen átadott eszközök mellé ingyenes programfüzetet is ad.

Letölthető dokumentumok

Pályázati felhívás
Pályázati adatlap és nyilatkozatok

Bővebb információ

Kiíró neve:ÖM Sport Szakállamtitkárság
Kezelő szerv neve:ÖM „Mindenki Sportja” Szabadidős-sport Osztály
Kezelő személy neve:Puskás Ivett szakreferens
Kezelő elérhetősége:Telefon: 06/1-301-9243, E-mail: ivett.puskas@otm.gov.hu
Benyújtás határideje:folyamatos
Elbírálva:nem

Forrás: Önkormányzati Minisztérium


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!