Keresés ebben a blogban

2010. április 16., péntek

Billentyűsök Éjszakája II.

Billentyűsök Éjszakája II.
A magyar zenerajongókra április 24-én ismét felejthetetlen este vár a Papp László Budapest Sportarénában: újra egy színpadon láthatják az elmúlt ötven év legsikeresebb zenekarainak billentyűseit.
A koncerten a hazai zenei élet vezéregyéniségei állnak a billentyűk mögé, hogy minden tehetségüket és energiájukat egységbe kovácsolva különleges és felejthetetlen zenei élménnyel szolgáljanak közönségüknek. Az idei Billentyűsök Éjszakája fellépőinek névsora minden zenekedvelő szívét megdobogtatja.
Benkő László, az Omega együttes billentyűse – akiről kevesen tudják, hogy anno a Benkó Dixieland Band-ben is játszott – zenei produkcióival, szóló albumaival többszörösen letette már névjegyét a zene asztalára.
Berkes Gábor, akinek nevét legtöbben az Első Emelet, az Emberek és a Rapülők zenekarokhoz kötik, sikeres színpadi szerző is, nevéhez számtalan dal, reklámzene fűződik és elismert zenei menedzser.
Gidófalvy Attila, a Karthago és a Lord zenekarokban nyújt felejthetetlen zenei élményt, ugyanakkor zeneszerzőként, dalíróként is elismert.
Jankai Béla, a Prognózis együttes meghatározó személyisége, dalírója az Omega együttes koncertjeinek rendszeres résztvevője, a Voga-Turnovszky-duó egyik zenei felelőse, a Bulldózer együttes tagja napjainkban a Benkő Lászlóval közös B-Project formációval koncertezik országszerte.
Pálvölgyi Géza zenei munkásságához elég azokat a zenekarokat, formációkat megemlíteni, amelyeket tehetségével kiegészített: pályafutása során az East, a Skorpió, a Charlie produkció és a Tátrai Band sorait erősítette.
Závodi Gábor a Mex zenekarban zenélt, dalszerző, rendszeresen láthattuk és hallhattuk őt Demjén Ferenc és Koncz Zsuzsa koncertjeinek állandó billentyűseként, mostanában pedig Rúzsa Magdi fellépésein láthatja őt a közönség.
Vendég:Lerch István

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!