Keresés ebben a blogban

2010. április 23., péntek

Fogadj el! Pályázati felhívás

FOGADD EL, FOGADJ EL 5. ÉVE A FOGYATÉKOSSÁGGAL ÉLŐ EMBEREKÉRT

Jubileumi országjárás 2010 – 12 helyszínen szerte az országban

Kedves Látogató!

A Kézenfogva Alapítvány azért indította útjára 2006 júniusában a „Fogadd el, fogadj el” programot, hogy megismerhessék egymást az értelmi fogyatékossággal élő és egészséges emberek.

Magyarországon több, mint félmillió fogyatékossággal élő ember él, akik közül csaknem 60.000 értelmi fogyatékos ember. Mindennapi küzdelmeikről nagyon keveset tudnak azok, akik nem találkoznak velük rendszeresen. Sokan félnek, tartanak tőlük, nem tudják, hogyan viselkedjenek velük. A tudás, a tapasztalás a félelmek oldásának az egyik lehetséges, jól bevált módja.

Az elmúlt években kapott pozitív visszajelzések arra sarkallnak minket hogy a közvélemény-formáló munkánkat folytassuk, hiszen eredményt csak hosszú távon lehet elérni, az elmúlt 4 év még csak egy apró lépés volt. Bár ez alatt a 4 év alatt több mint 100 ezren látogattak el rendezvényeinkre, kamionunk közel 70 településre jutott el, több mint 19.000 km-t megtéve.

Célunk, hogy az országjárás állomásain minél több egészséges ember találkozzon fogyatékos emberekkel. Ismerjék meg minél többen, mire képesek az értelmi fogyatékos emberek, legyen módjuk bemutatni a termékeiket, művészi produkcióikat!

Ebben az évben is színes programokra invitáljuk Önt szerte az országban. A részletekről folyamatosan tájékoztatást nyújtunk itt.

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését, és személyesen is találkozunk a programsorozat valamelyik állomásán!

Pordán Ákos
Kézenfogva Alapítvány
ügyvezető igazgató

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!