Keresés ebben a blogban

Tollforgató Irodalmi Lap Blog

Válogatások az Internetről.

A blogban pályázatokról, rendezvényekről, és hirdetésekről tájékozódhat, valamint zenét hallgathat, videót nézhet, és az interneten megjelent hivatalos műveket olvasgathatja. Ha folytatni akarja a mű olvasását, akkor kattintson a szöveg címére!

Az alsó sávban weboldalakat, videósávot, és híroldalakat talál!

A fő oldalunkat itt találhatja:

Az alkotásokat a tollforgato.lap@gmail.com és a tollforgato.lapcsoport@gmail.com címre várom! Köszönöm, hogy megtiszteled az olvasóidat az alkotásokkal, a türelmeddel és a tanításaiddal!

Keresd meg a jobb oldalon a rejtett linkű, vagy lent a középen látható Chat-falat! Beszélgess, vitatkozz irodalomról, művészetről, történelemről, régészetről, vagy írástörténetről, logikáról, másról oldalainkon!


Új aloldalaink nyíltak:

Látogass el új blogunkra is!


A fiók nem Adsense fiók, támogatókat keresek!

2010. április 9., péntek

A P-TL "Add el a könyved! kampánya"

Létrehoztam egy klubot itt az iwiw -n, melynek lényeg, hogy olyan szerzőket gyűjtsön össze, akiknek megjelent már legalább egy könyve
nyomtatásban és szeretnék azt értékesíteni.


A klubhoz olyan írók, költők csatlakozhatnak, akiknek megjelent már legalább egy kötete nyomtatásban és szeretnék köteteiket értékesíteni. A klubhoz csatlakozók azzal a szándékkal csatlakoznak a klubhoz, hogy jelezzék van olyan kötetük, melyet értékesíteni szeretnének. Az egyes kötetekről szóló hirdetéseknek biztosít helyet a klub. Fontos, hogy a klub hirdetéseiben, csak a kötetek, szerzők bemutatása szerepelhet, tehát a köteteket közvetlenül megrendelni nem lehet rajta keresztül, mivel nem webáruházról van szó. Linkek, elérhetőségek viszont fel lesznek tüntetve, melyeken keresztül az egyes kötet megrendelhetőek, illetve az egyes szerzőket közvetlenül el lehet érni a klubon keresztül.

Amennyiben valakinek kérdése van, vagy hirdetni szeretne a klubban, keressen bizalommal a szinba@gmail.com email címen.

Köszönettel

Szinay Balázs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!