Keresés ebben a blogban

Tollforgató Irodalmi Lap Blog

Válogatások az Internetről.

A blogban pályázatokról, rendezvényekről, és hirdetésekről tájékozódhat, valamint zenét hallgathat, videót nézhet, és az interneten megjelent hivatalos műveket olvasgathatja. Ha folytatni akarja a mű olvasását, akkor kattintson a szöveg címére!

Az alsó sávban weboldalakat, videósávot, és híroldalakat talál!

A fő oldalunkat itt találhatja:

Az alkotásokat a tollforgato.lap@gmail.com és a tollforgato.lapcsoport@gmail.com címre várom! Köszönöm, hogy megtiszteled az olvasóidat az alkotásokkal, a türelmeddel és a tanításaiddal!

Keresd meg a jobb oldalon a rejtett linkű, vagy lent a középen látható Chat-falat! Beszélgess, vitatkozz irodalomról, művészetről, történelemről, régészetről, vagy írástörténetről, logikáról, másról oldalainkon!


Új aloldalaink nyíltak:

Látogass el új blogunkra is!


A fiók nem Adsense fiók, támogatókat keresek!

2010. április 8., csütörtök

Vers és pórzafelolvasó délután a FSZEK-ban

A költészet napja alkalmából vers- és próza felolvasó délutánt szervez az Erzsébetvárosi Pedagógiai Szolgáltató Központ a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Deák Ferenc tagkönyvtárában.
A költészet napja alkalmából vers- és próza felolvasó délutánt szervez az Erzsébetvárosi Pedagógiai Szolgáltató Központ 2010. április 9-én 14.00 és 16.00 óra között a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Deák Ferenc tagkönyvtárában. Az alkotó lehet ismert, de lehet saját művet is olvasni. Az időbeli megkötés : max. 5 perc.

Jelentkezni az EPSZK-ban (1073 Kertész u. 20. - epszk@epszk.hu), vagy a verseny helyszínéül szolgáló könyvtárban lehet (1074 Bp., Rottenbiller u. 10., fszek0702@fszek.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!