Keresés ebben a blogban

Tollforgató Irodalmi Lap Blog

Válogatások az Internetről.

A blogban pályázatokról, rendezvényekről, és hirdetésekről tájékozódhat, valamint zenét hallgathat, videót nézhet, és az interneten megjelent hivatalos műveket olvasgathatja. Ha folytatni akarja a mű olvasását, akkor kattintson a szöveg címére!

Az alsó sávban weboldalakat, videósávot, és híroldalakat talál!

A fő oldalunkat itt találhatja:

Az alkotásokat a tollforgato.lap@gmail.com és a tollforgato.lapcsoport@gmail.com címre várom! Köszönöm, hogy megtiszteled az olvasóidat az alkotásokkal, a türelmeddel és a tanításaiddal!

Keresd meg a jobb oldalon a rejtett linkű, vagy lent a középen látható Chat-falat! Beszélgess, vitatkozz irodalomról, művészetről, történelemről, régészetről, vagy írástörténetről, logikáról, másról oldalainkon!


Új aloldalaink nyíltak:

Látogass el új blogunkra is!


A fiók nem Adsense fiók, támogatókat keresek!

2010. április 25., vasárnap

Tollforgató Történelmi Lap

Kedves Látogatóink, Íróink, Költőink!


Szeretettel köszöntök mindenkit a Tollforgató Lap oldalain, s ezen belül a Tollforgató Irodalmi Lapból kinőtt Tollforgató Történelmi Lap felületén!
Az írásaikat/írásotokat történelmi és segédtudományi tárgyakban, szakmai és szórakoztató irodalmi témákban, írástörténeti és régészeti témákban is várom!
Szeretnék lehetőséget biztosítani a szárnypróbálgatóknak, a befutott szakembereknek és az érdeklődőknek, valamint mindenkinek, aki kicsit is vonzódik valamilyen mértékben az említett területekhez!


A főoldalunk továbbra is alinken található,

művészeti oldalunkat pedig a


linken érheted/érheti el!


Az alkotásokat a

tollforgato.lap@gmail.com mailcímen fogadom, és amint erre lehetőség nyílik, fel is töltöm!


Felhívom mindenki figyelmét, hogy elsődlegesen csatolt fájlként, nem óriás fájlként küldött alkotásokat várok, mert egyes levelező rendszerek megváltoztatják a karaktereket, és órák hosszába kerül, míg az adott dokumentumot helyreállítom.
Kékrózsa Bíborvirág szerkesztőNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!