Keresés ebben a blogban

2010. április 2., péntek

Budapesti városnézés földön és vízen

Budapesti városnézés földön és vízen

2010. április 7. szerda, 16:00 órától

Egyedülálló élmény, mely a szárazföldön indul, s majd a Dunába csobbanva folytatja útját. Eddig választhatott, hogy szép fővárosunkat négy keréken járja be, vagy inkább egy sétahajó fedélzetéről csodálja. Mostantól nem kell döntenie.

Eddig választhatott, hogy szép fővárosunkat négy keréken járja be, vagy inkább egy sétahajó fedélzetéről csodálja. Mostantól nem kell döntenie.

A RiverRide olyan különleges városnéző túra, amelyen egy kényelmes ülésből tekintheti meg Budapest nevezetességeit, előbb a nyüzsgő utcákon haladva, majd – egy-két útitárs halk sikolyától kísérve – egyik pillanatról a másikra a folyó habjai közé csobbanva. Budapest a Duna nélkül nem is lenne Budapest, és aki egyszer is próbálta, sosem felejti el, milyen kellemes ezüstös hullámain ringva gyönyörködni a város panorámájában.

Ám egy luxusbusz fedélzetén utazva az élmény még különlegesebb. A vízi kaland után pedig, visszakapaszkodva a rakpartra, ismét a világvárosi forgatagban találjuk magunkat.

Találkozó a Roosevelt téren a „Spenót ház” előtt, 15:45 órakor. Jelentkezni a részvételi díj befizetésével lehet, legkésőbb 2010. április 6-ig a mazsike@gmail.com email címen, illetve munkanapokon a délutáni órákban a 311-6665 telefonszámon.

A kedvezményes részvételi díj ára: 3000 Ft. (Mazsike, Bálint Ház és Salom Klub tagoknak) A városnézés teljes ára 7800 forint

Kedves barátunk kérlek jelezzétek ha nem kívántok többé esemény meghívót kapni tőlünk, nem szeretnénk senkit sem zaklatni.

Köszönettel: A Mazsike munkatársai

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, hogy csak etikusan és nyomdafestéket tűrően írj a bejegyzésekhez megjegyzést!